قدردانی هلال احمر استان یزد از کادر درمانی و مدافعین سلامت بیمارستان افشار

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از خدمات مدافعین سلامت و کادر درمانی بیمارستان افشار یزد تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان به همراه مسئول نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان ،معاون اداری و پشتیبانی ، سرپرست هلال احمر شهرستان یزد و جمعی از جوانان و داوطلبان هلال احمر شهرستان یزد و هنرمندان محبوب استان (هاشم و باشم) با حضور در بیمارستان افشار یزد از خدمات کادردرمانی و مدافعین سلامت تشکر و قدردانی نمودند.
دکتر محسن حرازی زاده یزدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در این دیدار ضمن تقدیر از کادر درمانی به جهت تلاش‌ در درمان بیماران مبتلا به کرونا، ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر این شرایط تغییر کند و زندگی به حالت عادی برگردد.
حرازی زاده گفت : کادر پزشکی ،پرستاران،بخش اورژانس و سایر پرسنل  بخاطر بیماری یاد شده  روزهای پرمشغله ای دارند و شبانه روزی برای بهبودی بیماران تلاش می کنند که زحمات این بزرگواران  قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: این قشر خط مقدم رسیدگی به مراجعان وبیماران مبتلا به کرونا هستند و سختی کار این عزیزان برهیچ کس پوشیده نیست  .
مدیرعامل جمععیت هلال احمر استان یزد اضافه کرد: وظیفه بودکه با حضور در مجموعه این بیمارستان از خدمات ارزشمند این تلاشگران بی ادعا قدردانی شود و امیدواریم زحمات و تلاش این قشر در جامعه بیشتردیده شود.
شایان ذکر است اعضا جوانان و داوطلبان هلال احمر شهرستان یزد و هنرمندان محبوب استان ( هاشم و باشم) با حضور در بیمارستان افشار  ازبخشهای عادل زاده و اورژانس بیمارستان افشار با اهدا گل و هدیه از زحمات پرستاران و کادر درمانی این بیمارستان تقدیر و تشکر نمودند.

48

کد خبر 1383064

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار