کشت محصولات کم آب‌بر در قزوین توسعه می یابد

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان قزوین گفت: توسعه کشت محصولات کم آب بر از اولویت های بخش کشاورزی استان قزوین است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مجید اسماعیلی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه در نظر داریم کشت محصولات زراعی کم آب بر را در استان گسترش دهیم گفت: در همین راستا به تدریج در مزارع کشاورزی، کشت چغندر علوفه ای را جایگزین کشت ذرت علوفه ای و کشت گیاهان کم آب بر مانند: زعفران و گل محمدی  را افزایش می دهیم.
اسماعیلی تصریح کرد: امیدواریم با اصلاح الگوی کشت و توسعه کشت محصولات کم آب بر و همچنین تغییر ارقام برای رشد تولید با حفظ و یا کاهش میزان کشت شاهد کاهش مصرف آب در مزارع و باغات استان  باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی یادآور شد: استان قزوین دارای ۴۸۹هزار تن اراضی کشاورزی است که از این میان ۷۵هزار هکتار سهم باغات (مثمر) و سایر اراضی زراعی است.

48

کد خبر 1384839

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار