همزمان با دعوت از مقامات 12 کشور منطقه، تالار وحدت تهران برای میزبانی اجلاس نوروز در حال آماده سازی است.

به گزارش فارس، تالار وحدت تهران برای دومین سال پیاپی میزبان اجلاس جشن جهانی نوروز با حضور سران برخی کشورهای منطقه خواهد بود.

حضور رؤسای جمهور کشورهای تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان، ارمنستان، عراق و همچنین نخست‌وزیر قرقیزستان، ولیعهد قطر، وزیر امور خارجه عمان و یکی از مقامات کشور آذربایجان در این مراسم قطعی شده است.

در مقابل در ورودی تالار وحدت، بنری نصب شده است که روی آن پرچم 13 کشور نقش بسته است، اما براساس اعلام محمدرضا فرقانی عضو ستاد جشن جهانی نوروز تاکنون حضور مقامات 9 کشور در این مراسم قطعی شده است.

قزاقستان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، آلبانی، پاکستان، عراق، ترکمنستان، ترکیه، هندوستان، آذربایجان، گرجستان و جمهوری اسلامی ایران 13 کشوری هستند که پرچم‌های آنان به عنوان میهمانان جشن جهانی نوروز در تبلیغات شهری این جشن نقش بسته است.

در این بنر تبلیغاتی علاوه بر اشعاری که از سعدی، حافظ، خیام نیشابوری و مولانا بلخی پیرامون نوروز هک شده، زمان برگزاری جشن جهانی نوروز هفتم تا یازدهم فرودین ماه جاری اعلام شده است

/111

کد خبر 138754

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین