برگزاری اولین دوره کلاس مربیگری آنلاین سپک تاکرا

اولین دوره کلاس مربیگری آنلاین level 1 سپک تاکرا آسیا با حمایت «داتو حلیم بن قادر» رئیس ASTAF و پیگیری سهراب آزاد قائم مقام جهانی رشته سپک تاکرا برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این کلاس بین تمام کشورهای آسیایی که در رشته سپک تاکرا فعالیت می‌کنند بزودی برگزار می‌گردد و با توجه به هماهنگی‌های انجام شده چندین کشور از کشورهای غیر آسیایی مانند کلمبیا، آرژانتین، لهستان، صربستان و ترکیه در این دوره حضور پیدا خواهند کرد.

کلاس‌ها از روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت شروع می‌شود و به مدت دو هفته ادامه پیدا خواهد کرد در این دوره اساتیدی از کشورهای فیلیپین، اندونزی، مالزی، تایلند، سنگاپور و هندوستان حضور دارند.

از این دوره کلاس‌های مربیگری استقبال خوبی شده است و ایران با ۲۷ شرکت کننده در این دوره رکورد دار است و کشورهای دیگر آسیایی نیز در این دوره شرکت می‌کنند.

جالب این است که ناظر برگزاری این دوره از کلاس‌ها علی فولادی راد دبیر انجمن سپک تاکرا از ایران خواهد بود.

دلیل اصلی برگزاری این دوره به صورت آنلاین شیوع ویروس کرونا است،لازم به ذکر است که در پایان این دوره Level 1 مربیگری رشته سپک تاکرا برای شرکت کنندگان صادر می‌شود.

256 251

کد خبر 1388765

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین