روند افزایشی دما از فردا تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از فردا روند افزایش دمای هوا در خراسان رضوی آغاز شده و تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان رضوی ؛آیدا فاروقی اظهار کرد: امروز، چهارشنبه به طور موقت در ساعات بعدازظهر و اوایل شب به‌خصوص برای مناطقی از جنوب غرب استان، رگبار و رعد و برق با احتمال جاری شدن رواناب و تگرگ پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه در روز پنج‌شنبه پدیده غالب جوی در مناطق بادخیز جنوب شرق استان، وزش باد است، افزود: از فردا پنج‌شنبه اول خردادماه روند افزایش دمای هوا در استان آغاز شده و تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، قوچان با دمای ۸ درجه سلسیوس و مه‌ولات با دمای ۳۲ درجه سلسیوس به تربیت خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

48

کد خبر 1390405

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار