فعالیت در بستر فضای مجازی رویکرد موسسه‌های قرآنی قم است

میر رضی گفت:با توجه به ممنوعیت فعالیت موسسه‌های قرآنی،رویکرد این موسسه‌ها گسترش فعالیت آموزشی در بستر فضای مجازی است.

به گزارش خبرآنلاین از قم ،سید مرتضی میرعرب رضی گفت: از اسفندماه سال گذشته با شیوع کرونا، تمام فعالیت آموزشی و فرهنگی موسسه‌های قرآنی قم به منظور رعایت پرتکل‌های بهداشتی، تعطیل و برگزاری هر گونه کلاس حضوری ممنوع شد.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم عنوان کرد: موسسه‌های قرآنی برای ادامه فعالیت‌های خود طرح‌هایی ارائه کرده و پیشنهادهایی داده اند که این طرح‌های در حال بررسی است و در این زمینه با این موسسه‌ها تا چند هفته آینده تفاهم‌نامه‌هایی امضا می‌شود.

میرعرب رضی ادامه داد: گرایش موسسه‌های قرآنی قم برای ادامه برنامه‌های آموزشی و همچنین حمایت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از فعالیت این موسسه‌ها در بستر فضای مجازی موجب شد تا فعالیت این موسسه‌ها به این فضا منتقل شد.

او گفت: کلاس‌های آموزش قرآن، تفسیر، تلاوت و محافل قرآنی در فضای مجازی از ابتدای ماه مبارک رمضان در قم شدت بیشتری گرفت و در این راستا فعالیت‌های خوبی توسط موسسه‌های قرآنی استان انجام شده‌است.

میرعرب‌رضی افزود: تجمیع فعالیت‌های موسسه‌های قرآنی در قالب یک سامانه همانند اتفاقی که در آموزش و پرورش به منظور تجمیع فعالیت‌های آموزشی در قالب سامانه شاد (شبکه اجتماعی دانش آموزان) اتفاق اتفاد از جمله پیشنهادهایی است که از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال تحقق آن هستیم.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بیان کرد: قم دارای موسسه‌های قرآنی فعال و برجسته‌ای است که برخی از آن‌ها در حوزه‌هایی مانند حفظ و پژوهش‌های قرآنی در سطح ملی حرف‌های بسیار زیادی برای گفتن دارند و از جمله موسسه‌های شناخته شده قرآنی کشور هستند.

در حال حاضر ١٠٣ موسسه قرآنی در استان قم فعالیت می‌کنند.

46

کد خبر 1391501

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار