دستگیری شکارچی حرفه‌ای در طارم سفلی

یکی از حرفه‌ای‌ترین شکارچیان غیرمجاز منطقه طارم سفلی به جرم شکار یک راس بز وحشی با یک قبضه سلاح شکاری غیر مجاز(قاچاق)دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مهدی طاهری، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست منطقه طارم سفلی در یک ماموریت سنگین و سخت که بیش از  ۴۸ساعت در شرایط سخت به طول انجامید،  موفق به دستگیری یکی از حرفه ای ترین شکارچیان غیرمجاز این منطقه به جرم شکار یک راس بز وحشی با یک قبضه سلاح شکاری غیر مجاز(قاچاق)شدند.
او تصریح کرد: در این ماموریت، محیطبانان شکارچیانان غیر مجاز شکار یک راس بز کوهی از گونه های جانوری حمایت شده در فصل بهار را در منطقه و در حال تقسیم گوشت حیوان شکار شده با انجام عملیات ضربتی دستگیر و متخلفین دستگیر شده با تنظیم صورت مجلس تخلف و ضبط لاشه حیوان شکار شده و سلاح شکاری غیر مجاز و ادوات شکار تحویل مقامات قضایی شدند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین در پایان گفت: مجازات کیفری شکار گونه های جانوری حمایت شده برای متخلفان طبق ماده۱۲ قانون شکار و صید از ۳ ماه تا ۳سال حبس در نظر گرفته شده و علاوه بر مجازات کیفری فرد مجرم ملزم به پرداخت مبلغ ۲۵ تا ۷۵میلیون تومان بابت ضرر و زیان حیوان شکار شده می شود.

48

کد خبر 1392735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار