به گزارش خبرآنلاین از گلستان : گردشگری و صنایعدستی گلستان، مجید رحمانی خلیلی یکشنبه ۱۱ خردادماه ۹۹ با اعلام این خبر افزود: «در راستای تسهیل روند سرمایهگذاری در حوزه گردشگری، از ابتدای سال جاری در استان تعداد ۲۷ موافقت اصولی با حجم سرمایهگذاری ۱۲۲ میلیارد و ۲۰۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای طرحهای گردشگری صادر شده است.»
او خاطرنشان کرد: «از جمله طرحهای گردشگری میتوان به تصویب طرح ساخت هتل، مهمانپذیر، مجتمع گردشگری، اقامتگاه سنتی، مرکز تفریحی و سرگرمی، سفرهخانه سنتی و متل اشاره کرد که در صورت تحقق و اجرای این طرحها تعداد ۵۶ اتاق و ۱۳۹ تخت به تأسیسات گردشگری استان افزوده خواهد شد.»
معاون سرمایهگذاری و تأمین منابع استان گلستان گفت: «۲۷ موافقت اصولی که در سال جاری صادر شده است بعد از اجرا و بهرهبرداری، زمینه اشتغال ۴۰۳ نفر را در سطح استان فراهم خواهد کرد.»
48
نظر شما