۰ نفر
۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
فوت‌های کوزه‌گری در عکاسی پرتره!

روزنامه خراسان نوشت: یکی از شاخه‌های عکاسی، عکاسی پرتره است؛ سبکی که عکاس در آن با یک فرد و داستان زندگی‌اش ارتباط برقرار می‌کند.

در ادامه مطلب چند نکته را برای گرفتن یک عکس پرتره خوب، می‌خوانید.

۱-محیط و نور آن در خلق یک عکس پرتره نقش مهمی دارند. عکاس خوب کسی است که عناصر موجود در محیط را برای خلق یک پرتره خوب به خدمت می‌گیرد؛ مثلاً برای نشان دادن یک شخصیت جدی، باید در نور کم عکس بگیرید.

۲-در گرفتن یک عکس پرتره از دست‌ها غافل نشوید. دست‌ها مانند تکه‌ای گوشت در مقابل لنز هستند و می‌توانند به شکل‌های مختلف حالت بگیرند و ظاهر عکس را متفاوت کنند. پس زاویه‌های متنوع را امتحان کنید تا دست‌ها بهتر دیده شوند.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1398186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =