واحدهای تولیدی تملک شده به چرخه تولید بازمی گردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: تمامی واحدهای تولیدی که از سوی شبکه بانکی تملک شده‌ است باید به چرخه تولید و فعالیت بازگردد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در حاشیه بازدید از یک شرکت خودروسازی در شهر صنعتی البرز قزوین گفت: یکی از دستور کارهای جدی وزارت کشور که به همه استانداران و فرمانداران ابلاغ شده موضوع آزادسازی و احیای واحدهای تملک شده است.
او بیان کرد: با توجه به چهار دستور ویژه رییس جمهوری در این زمینه و با همکاری بانک مرکزی، پیگیری می‌کنیم که همه واحدهای تولیدی تملک شده توسط شبکه بانکی به چرخه تولید بازگردند.
این مقام مسئول افزود: با توجه به دستور شخص رییس جمهوری و اعلام آمادگی آیت الله رییسی رییس قوه قضاییه در این خصوص، بازگرداندن واحدهای تملک شده به چرخه تولید را از استان قزوین آغاز می کنیم.
او تصریح کرد: در این راستا به بانک‌هایی که واحدهای تولیدی را تملک کرده‌اند یک فرجه زمانی داده می‌شود تا واحدهای تولیدی را به چرخه تولید بازگردانند وگرنه طبق دستور رییس قوه قضاییه لیست بانک‌ها برای اقدامات بعدی به بانک مرکزی معرفی می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با اشاره به تعیین برنامه زمانبندی برای آزادسازی واحدهای تملک شده، گفت: البته باید به بانک‌ها هم کمک کرد چون آنها وظیفه دارند از پول سپرده گذاران خود صیانت کنند و باید مراقب بانک‌ها نیز باشیم.
او افزود: واحدهای تولیدی تملک شده اگر به چرخه تولید بازگردند، حتما به نفع بانک‌ها هم هست چون موجب تسریع در تحقق مطالبات آنها می شود.
دین پرست با اشاره به نامگذاری سال جاری به جهش تولید و راهکارهای تحقق شعار سال، گفت: وزارت کشور طبق مصوبات قانونی مسوولیت پیگیری اجرای سیاست‌های عمومی دولت را در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و مشخصا اقتصادی برعهده دارد و در راستای تحقق شعار سال هم اولویت‌های ۳۰ گانه‌ای را تعیین کرده است.

این مقام مسئول گفت: این اولویت‌ها اردیبهشت ماه سال جاری از سوی وزیر کشور به استانداران سراسر کشور ابلاغ شده و شاخص‌های مختلفی برای سنجش میزان تحقق این اولویت‌ها در استان‌ها تعیین شده است.

46

کد خبر 1399734

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار