به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، سید راشد جزایری افزود: این تشدید نظارتها و بازرسیها مربوط به بهداشت محیط و حرفهای در راستای بسیج مقابله با کووید-۱۹ از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان (گام دوم مقابله با بیماری کووید ۱۹) مورخ پانزدهم و شانزدهم خرداد ۹۹ امسال انجام شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش ۱۱ هزار و ۹۵۰ مورد و تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش ۴ هزار ۳۹۸ مورد هستند که از ۳۲۵ مرکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید به عمل آمد.
وی با اشاره به اینکه از ۸۲ اماکنه عمومی طی مدت ذکر شده بازدید به عمل آمد، عنوان کرد: تعداد مراکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی که پروتکل گندزدایی را رعایت کردند ۲۹۴ مورد بودند.
جزایری با بیان اینکه ۲۹۱ واحد تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی بهداشت و حفاظت فردی را رعایت کرده بودند، خاطرنشان کرد: در این مدت ۳۱۰ مرکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی در سامانه سلامت ثبت نام کردند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به معرفی ۱۲ مرکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی به مراجع قضایی اشاره و اضافه کرد: در مدت زمان پانزدهم تا شانزدهم خردادماه سال ۹۹ تعداد ۶ مورد بازدید مشترک با سایر دستگاههای مربوطه در استان انجام گرفت.
46
نظر شما