طرح بزرگراهی کریدور غرب کشور در کردستان ۶۵ درصد پیشرفت دارد

سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: اجرای طرح بزرگراهی غرب کشور در حوزه این استان از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، عطاالله ایرانمنش در جریان بازدید از این طرح، اظهار کرد: حدود ۳۲۰ کیلومتر از کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان کردستان واقع شده که تاکنون ۱۴۶ کیلومتر آن با ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار به اتمام رسیده و زیر بار ترافیک رفته است.
وی با اشاره به اینکه این طرح هم اکنون از ۶۵ درصد پیشرفت برخوردار است، اضافه کرد: اتمام این طرح ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تامین آن از سوی دستگاه های مختلف در حال پیگیری است و در سالجاری ۲۰۰ میلیارد تومان جهت کل پروژه کریدور شمال – جنوب پیش بینی شده است.
ایرانمنش یادآور شد: این طرح که به بزرگراه کرمانشاه –میاندوآب نیز شناخته می شود، سه استان آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را به هم متصل می کند و به علت قرار گیری در مسیرهای کوهستانی دارای پنج دستگاه تونل به طول حدود ۳ کیلومتر است که در حال ساخت و تکمیل هستند.

48

کد خبر 1403953

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار