خانه داریوش اسدزاده پلمپ شد/ همسرش آواره خیابان‌های تهران

تسنیم نوشت: طاهره خاتون میرزایی طی تماسی اطلاع داد که ساعتی پیش خانه داریوش اسدزاده را پلمپ کرده‌اند و در کوچه و خیابان است.

طاهره خاتون میرزایی ۲۳ سال با بازیگر فقید داریوش اسدزاده زندگی کرد و سوم شهریورماه سال ۱۳۹۸ پایان این پیوند بود. چرا که اسدزاده بعد از تحمل بیماری دارفانی را وداع گفت. هنوز یک سال از درگذشت این بازیگر پیشکسوت نگذشته که همسرش  از اوضاع نامناسبی می‌گوید که برایش حادث شده و خانه داریوش اسدزاده را پلمپ کرده‌اند و او در حال حاضر جایی برای زیستن ندارد.

میرزایی در این تماس تلفنی با بغض و ناراحتی به کم‌توجهی و بی‌توجهی نهادهای فرهنگی و هنری مثل خانه سینما اشاره کرد، وقتی به نهادهایی مراجعه کرده نتوانسته مسئولین مربوطه را ببیند. هیچ‌کسی از آنها سراغ نگرفته، انگار نه انگار که روزی "داریوش اسدزاده"، در سریال‌های پربیننده تلویزیون مثل "خانه سبز" و فیلم‌های سینمایی استراتژیکی همچون "یتیم‌خانه ایران" و "قلاده‌های طلا" ایفای نقش کرده و به قولِ بسیاری از بزرگان هنر، اسدزاده خودش بخش عمده‌ای از تاریخ فرهنگ و هنر این مملکت است.

تلویزیون , صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران , تئاتر , سینمای ایران , بازیگران سینما و تلویزیون ایران ,

همسر این بازیگر پیشکسوت در این گفت‌وگو به این نکته اشاره کرده که وقتی با اسدزاده ازدواج کرده بعد از مدتی اجاره‌نشینی در همین خانه، آقای بازیگر به او گفته، این خانه را خریده است. حتی ۵۰ درصد از پول خرید این خانه را خودش داده و اسدزاده هم به او گفته سه دانگ این خانه متعلق به توست.

او گفت: اسدزاده به من اشاره کرد که بعد از مرگم همه منزل متعلق به توست که در کنار دریافت حقوق من بتوانی زندگی کنی. اما متأسفانه به محض اینکه فوت کردند فردی که مدعی است صاحب خانه است و البته به گفته همسرم آنجا را خریده بود، آمد و مدعی شد این خانه برای اوست و امروز هم خانه را پلمپ و بنده را از خانه بیرون کردند.

طاهره خاتون میرزایی در ادامه گفت: خانه ما حوالی هنگامه شرقی است و من الان در آژانس حمل و نقلی نشسته‌ام و نمی‌دانم باید چه کار کنم. هیچ مسئولی سراغ ما را نمی‌گیرد که بعد از ۲۳ سال زندگی با هنرمند والامقام و دارای درجه یک فرهنگ و هنر، حالا باید به این وضع دچار شوم.

از او سؤال کردیم به کسی از مسئولین ذیربط هم خبر داده‌اید چنین اتفاقی برایتان افتاده است؟ و او این چنین پاسخ داد: "به هرکسی هم از مسئولین ذیربط تماس می‌گیرم یا تلفنم را برنمی‌دارد و یا می‌گوید جلسه‌ام! واقعاً برای لحظاتی هم وقت ندارند شنونده این مشکل اورژانسی من باشند! می‌خواستم به اینها بگویم آمده‌اند و مرا از خانه بیرون کرده‌اند، حالا چکار کنم؟"

همسر مرحوم اسدزاده تأکید کرد: ۵ روز به من مهلت داده‌اند که اثاثیه‌ام را ببرم وگرنه به انباری دادگستری انتقال پیدا می‌کند. حالا واقعاً چکار کنم؟ جالب است زمانی که ایشان بیمار بود من به دوست ایشان که همان آقای (ر) است و ادعای مالکیت این خانه را دارد، اطلاع دادم حال ایشان خوب نیست. اما وقتی ایشان فوت کردند ایشان به من گفتند این خانه من است و باید اینجا را خالی کنی!

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1404160

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 76
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    37 6
    بدون مدرک و دلیل جای پلمپ نمی شه این هنرمند فقید در دل همه مردم جای داره اما ...
    • IR ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      27 2
      الان سر و کله شهاب حسینی و پرستویی هم پیدا میشه !
    • ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      9 3
      شایدم سند داره خو
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    37 9
    یا خدا !!! داریم به کجا میرویم ؟ سلبریتی های فضای مجازی کجا تشریف دارید ؟
  • DE ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    21 13
    خب این واقعا ناراحت کننده هست، ولی خب اگر خونه رو فروختند و پول اون رو گرفتن ، چرا تخلیه نمیکنند؟
  • IR ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    37 3
    عجب وضعی. شما سند یا مدرکی از منزلی که میگویید متعلق بشماست دارید یا دیده اید؟ به هر حال طرف دادگاه را متقاعد کرده که مالک است. امیدوارم هرچه زودتر گرفتاری رفع شود
  • GB ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    25 6
    از این بساز بفروش ها هر کاری بر میاد
  • IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    32 3
    دلم به حالش سوخت
  • FR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    48 3
    چرا قبل از مرگ ایشان ، مشکل قانونی و حقوقی خانه را حل نکردید که الان این مشکلات پیش نیاد. طرف قبل از مرگش گفته همه خانه مال توست. مگه به گفتن هست. باید ثبت بشه. سند بشه. درسته که ایشان هنرمند بزرگی بودند و عزیز هستند. ولی مسائل قانونی و حقوقی برای همه یکسان است.
    • IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
      2 0
      همه در برابر قانون یکسانند ؟اینهم جز لطیفه های سال 99 شد
  • IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    27 2
    وا عجب اوضاعی شده خانه سینما لطفا رسیدگی کنه
    • ناشناس IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      4 1
      باسلام واقعا خیلی سخت وخیلی بی وجدانی یعنی این بنده خدا نه پسر داره نه دختر که ببرنش خانه خودشون یعنی بچه هاشونم مسلمان نیستن که مادرشون ببرن خانه خودشون .واقعا متاسفم برای این خانواده که مادرشون بیرون ازمنزل هستن بنده خدا گناه داره پس بچه به چه دردی میخوری باید همین موقع ها کمک کنن .اگر تهران بودم درخدمتتشون بودم .میتونه فعلا یه چند وقتی اگر بی ادبی نباشه برن خانه سالمندان .تا تکلیف خانه روشن کنن .به هر حال دامادی پسری دختری کسی ندارن .
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    34 11
    این یه دعوا ــی حقوقی ــه و باید تو دادگاه حل بشه چه ربطی به مسئولین داره ؟!
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    40 53
    بازگر قلاده های طلا !!!! مثلا در 90 سالگی اگر این فیلم را بازی نمی کرد، چه می شد ؟
    • Zarei IR ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      31 8
      اینجا انسانیت تو محک میخورد که فکرنکنم آن را چطور بنویسی،چه رسد به داشتنش
    • ف IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      5 1
      این مدل حرف فکر نکنم باعث رضایتت بشه بازیگری جدا از هنر یک شغله تو این روزگار بیکاری هر کسی در توانش باشه انجام میده .
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    19 6
    اگر خانه خریداری شده سند هم باید داشته باشد. البته این رفتار با هیچ کس صحیح نیست به خصوص با اهل هنر.
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    12 6
    عجب
  • امیر IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    10 11
    تبریک به خانه سینما
  • بهنام IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    37 2
    یکی داره بی شرفی میکنه ودروغ میگه
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    10 4
    این چه طرز تیتر زدنه خوب مدعی داشته
  • شهاب IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    19 6
    واقعا جای شرمساری داره ننگ‌به ایم‌مسوولین بی کفایت
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    11 6
    متاسفم واقعا
  • IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    21 6
    در اینکه باید یک نهادی یا سازمانی از شما و امثال شما حمایت مالی کند شکی نیست و این اتفاق تاثر برانگیزی است ولی لابد مالک واقعی اون فرد مورد نظر است که توانسته حکم قضایی بگیرد شاید تا الآن شما به نوعی او را از خانه اش بیرون کرده بوده اید
  • مریم IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    6 9
    مگه میشه همچین چیزی تو رو خدا اینقدر قلبمونو بدرد نیارید ،پس چرا هیچ ویدئو و حرفی از خانمش پخش نشده
  • ناشناس IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    27 0
    خیلی ناراحت شدم خدارا خوش نمیاد که ایشون آواره باشن پس انصاف و جوانمردی کجا رفته؟کاش میتونستم ایشون را بیارم منزل خودمان تا حداقل کمکی کرده باشم.
  • بهنام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    18 7
    شاکی کی بوده پیرزن رو آواره کرده خیرنبینه. چرا تامرحوم اسدزاده زنده بود پلمپ نکرد
  • ابراهیم IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    12 7
    یعنی چی که مالک هست؟؟به همین سادگی اومده ویک خانم مسن محترم رااواره خیابون کرده که من مالک خونه هستم یه چیزائی تواین ماجرانهفته هست خانم محترم اصل قضیه راانگاربیان نکردند
  • انتظار DE ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    13 1
    نامسلمانی
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    9 5
    هر دم از این باغ بری می رسد
  • مهدی IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    13 3
    عجب دنیای کثیفی ....بجای خدمت به خلق باید فقط به کسب ثروت فکر کرد چون خلق فراموشت میکنن ولی پول تو حساب همیشه به دادت میرسه ایرانی لیاقت هنر نداره باید فقط پولاشو گرفت
  • نگار 42 ساله از شهری از وطن IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    14 3
    مردم بی وجدان شدند فقط پول پول پول
  • زب IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    13 0
    واقعا تاسف آوره زندگی یک هنرمند اینطوری بشه
  • علیرضا IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    9 10
    به جاش به میلیاردر یارانه میده به میلیاردر سهام عدالت میده و به ضعفا هیچ...من موندم کسی که ورودی حسابش بالای صد میلیون هست پس نیازی به سبد معیشتی و یارانه ندارد بلکه باید به امثال همچون هنرمتد کار افتاده و اموزش و بهداشت رسیدگی شود
  • GB ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    10 5
    حالا پیدا کن پرتقال فروش را. عیب, نداره تازه رسیدی, به من وامسال من که هرسال این بدبختی را داریم
  • علی IR ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    9 5
    بایستی مدرک داشته باشی ،خانم محترم. حال این بلایی هم که به سرتون آمده، نتیجهء توتیوار زندگی کردن، نه شما ،بلکه بسیاری از تهران نشین‌ها، هستش. حال یا بایستی مدرک، که همان سند ،رو ، رو کنی، یا ،به قولی ،: بایستی این زندگی رو قبول کنی، البته متاسفانه. خانم محترم : به قرآن قسم، اگه منزلی ،خالی داشتم، بهتون اطلاع میدادم، هنر مندان ، طلای این کشورن . و بایستی حمایت تام ازشون کرد . انشالله که مشکلتان حل بشود .
    • IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      1 0
      طوطی وار
  • IR ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    12 5
    الکی کسی نمیاد ادعای مالکیت کسی بکند چرا به همسایه سمت راست و یا چپ ادعا نکرده مگر هر کس هنرمند و یا هنرپیشه باشد نباید به حقوق دیگران احترام بگذارد البته بنده از جنوب ایران هستم میگم ادعای طرف اسدزاده حتماً دلیلی دارد.
  • IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    10 1
    سند خونه به اسم هر کیه اونجا برای اوست
  • Dana IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    9 0
    اخی... اون هنرمندانی که فقط به تیپ و قیافشون میرسند باید خجالت بکشند که از قشر خودشون باید این بلا سرش بیاد...
  • ناشناس IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    4 1
    هردم ازاین باغ بری می رسد ..انقدربی انصافن که اقلا بخاطر بازی اقای اسدزاده وپیشکسوت بودنش نزارن خانواده آواره بشه ..چرا پیش بینی این چنینی نمیکنید که بازیگران دررفاه باشن ..اختلاس کردن ؟،یا آقا زاده هستن که بخوان پرونده داشته باشن ‌‌چرا وقتی بازی می کنند به چشم میان ولی وقتی ناتوان میشن یا ازدنیا میرن هیچ پشتیبانی نمیشن ؟؟
  • زب IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    11 1
    کمک کنید به خانواده ی استاد اسد زاده هنرمند کشورمون سزاوار نیست اینجوری بشن
  • شیدا IR ۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    6 0
    واقعا تاسف برانگیز و ناراحت کننده است زمستان است سرها بر گریبان است همه تو این دوره زمونه فقط به فکر خودشونن
  • IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    2 0
    مایه تاسفه
  • مهرداد IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    4 2
    یعنی این مرحوم با 95 سال زندگی یه چاردیواری تهیه نکرده بودند جل الخالق
  • IR ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    6 2
    وقتی پای پول در میان است دوست چه صیغه ای هست
  • IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    5 1
    مگر سند ندارید؟
  • Asad IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    1 1
    چ بگویم گله ای نیست،...گرهم گله ای هست دگرحوصله ای نیست
  • مهدی IR ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    7 2
    درود به بانوی عزیز و کارکنان این سایت ، بنده حومه تهران هستم یه خونه کوچیک فقیرانه ای دارم اگه لایق بدونن میتونم در خدمت ایشون باشم . خجالت داره واقعا چنین اشخاصی رو به این روز گرفتار کنن و خواهشمندم از دولت که حداقل به این عزیز رحم کنن آدمای عادی نباید چنین بلایی سرشون بیاد برعکس باید ازشون حمایت بشه چه برسه به ایشون
  • IR ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    3 1
    متأسفیم
  • IR ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    5 1
    ابتدا باید شفافیت در عرضه و تقاضا و خرید و فروش ارز به وجود بیاد. هر کس که نیاز به ارز داره باید از یک بازار مثل بورس بخره و هر کس هم میخواد بفروشه باید در همون سامانه بفروشه. خارج از این سیستم هم خرید و فروش و نگهداری دلار جرم تلقی بشه و مجازات سختی هم داشته باشه و برای معرف مجرم هم جایزه تعیین بشه. دلالی ،احتکار و سوداگری هم در زمین و مسکن به صفر برسه به گونه ای که هر خانواده فقط حق داشتن یک واحد مسکونی رو داشته باشه و مازاد اون به عنوان کالای احتکار شده به حساب بیاد و مصادره بشه. و در مورد زمین هم فقط تولیدکننده و اون هم برای تولید اجازه خرید و نگهداری و استفاده داشته باشه. اونوقت شما خواهید دید که این نقدینگی چگونه به سمت تولید رفته و باعث ثبات و از بین رفتن تورم، فقر و بیکاری خواهد شد.
  • غلام IR ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    5 3
    واقعا نمیدونستم اسدزاده در فیلمی مثل قلاده های طلا که یک فیلم حکومتی است شرکت کرده. حیف
  • هموطن IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    5 0
    مثل شماهاکم نیستند! متاسفانه!!!
  • عوام IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    8 0
    سندسازی کرده یعنی ازامضای ایشون پای یک برگه سواستفاده کرده و یا متنو تغییرداده یا اضافه کرده بهش که ازدوخودکاری بودن یا تفاوت زمانیه امضا و متن میشه اینو فهمید بافرستادن سند به کارشناسیه خط دردادسرا
  • Ahmad IR ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    5 2
    من برای این خانم که میگوید۲۳سال ازمرحوم اقای اسدزاده نگه داری کرده وهمسرایشان بودندبسیارمتآسرشدم. یعنی تواین مملکت کسی نیست که مشکل ایشانراحلکند؟
  • IR ۲۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    6 1
    خوشبحال مرحوم اسدزاده که مرد و این روزگار نامرد ندید ،،،ولی نامردی هیچ حد و مرزی نداره،،،واقعا متاسفم
  • علی IR ۲۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
    8 1
    واقعا" اینقدر انسانیت از بین رفته که یک زن آواره خیابان بشه، البته نمی توانیم قضاوت یکسویه کنیم اما آوارگی یک زن کار پسندیده نیست لذا از همشهریان تهرانی عاجزانه تقاضادارم با همت همدیگر سر پناهی براش فراهم کنیم
  • شهروند IR ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    والا چی بگم متاسفانه لااله اله الله
  • یسنا IR ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    2 1
    واقعاً که
  • ظریف IR ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    5 2
    سلام ، من نمیدونم چرا باید مسئولین مشکل این خانم رو حل کنند؟اگر راست میگه که مرحوم داریوش اسد زاده قبل از مرگش گفته خونه رو خریدم مال تو باشه ، پس چرا سند رو به نام زنش نکرده ؟ چرا قولنامه به نامش نکرده ؟ چرا توی وصیت نامه این پیر مرد فرهیخته ۹۰ ساله در مورد این خونه تعیین تکلیف نشده؟ همینجوری یه خبر چرت رو منتشر می کنیین و اذهان عمومی رو مشوش می کنیین.
  • IR ۰۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    10 1
    قدم همسر آقای داریوش اسد زاده روی چشم منزل ما منزل ایشونه
  • نیروی شهادت طلب مقاومت اسلامی IR ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    3 4
    دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق وزارت فرهنگ و هنر اصلح است خانه ای اجاره بشرط تملیک در اختیار همسر هنرمند مرحوم قرار دهد البته هنرمندان هم وظیفه همراهی دارند.
  • زهرا IR ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    4 1
    قضاوت باخداس رفیق
  • بهاره IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    4 2
    احتمالا خانه را قولنامه ای خریدند. قولنامه تا وقتی اعتبار داره که طرفین زنده باشند. یکی از طرفین فوت کنه ساقط است. سند نزدن این مشکلات را هم داره. خدا خودش کمکش کنه
  • ایرانی IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    3 0
    نیازی به نگرانی وتشویش خاطرنیست سندومدرک داشته باشید میتونیدازهردستگاهی که حکم تخلیه وپلمپ داده هم شکایت کنیدکه بدون اطلاع قبلی اقدام کرده..
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    3 0
    خدا بهش صبر بده
  • US ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    2 1
    مگه جایی رو میشه بدون مدرک خرید
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    مافياي رهن و اجاره چهل ساله با خيال راحت مردمو مي چاپه
  • ف IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    2 1
    ازیک سو دوران زندگی ما مصادف است با دوره ای که حساب نشده هرکسی از کوچک تا بزرگ وعده ای می دهد که تنها یک فرضیه و شعار است. نمیتوانم راجع اشخاصی این چنین نظر منفی بدهم مشابه کسی که نون ونمک هم رو سالها خورده باشه هستند. ولی از اون اقایی که مدعی مالک بودن هستند خواهش میکنم برای ایشان شفاف سازی کنین اگر حقیقتاماجرا چننین است. در رابطه با اسکان ایشان شاید از دست شما کاری براید . اینجا جایی نیست که بی تفاوت باشند مردم از کاه کوه ساخته میشه. دوره کرونا این موردها قانونی هم باشه احتمالا تغییر پذیره .
  • ف IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    من این ماجرایی که تعریف میکنم حقیقته و دست کم ۲۰ نفر شاهد بوده اند . در خانه ای ۶ سال رهن کامل نشستیم هنگام تخلیه با تصور اینکه صاحبخانه بخشی از پل رهن را بابت خسارت کسر کند در کمال ناباوری دز دفتر املاک صاحبخانه پول رهن کامل ما را دوبرابر به ما برگرداند و گفت طی این ۶ سال پول شما از ارزش افتاده . ایشان زرتشتی بودند و الان در قید حیات نیستند . انتظار ما از مسلمان چه باید باشد و چه میبینیم .
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 1
    خانم بهنوش بختیاری که همیشه جواب تو استین دارن و مدافع حقوق بشرن چرا پیداشون نمیشه.اهان میدونم چرا پیداش نیست اینجا منفعتی براش نداره.که بخواد حرف بزنه ویا بقیه سلبریتی ها .خنده ام میگیره اخه سلبریتی ان واقعا اینا؟؟
  • عادل IR ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    ایران وایرانی سرفراز
  • رویا DE ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    بلافاصله که نمیشه حتما چندین هشدار دادن وایشون توجه نکروه
  • Hossein ghasemnejad IR ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
    0 0
    واقعا متاسفم
  • رویا DE ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
    0 0
    بانوی زرنگ
  • ز.ل RO ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
    1 0
    ای بابا خدا کمکش کنه بعضی ازین بازیگرا هم اصلا به فکر پیری و بعد مرگشون نیستند حالا پیرزن تنها چیکار باید بکنه اونم با این مسوولین بیفکر و موقعیت دزد بازار