اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در "لردگان"

فرمانده انتظامی شهرستان "لردگان" از دستگیری ۲ خرده فروش موادمخدر در اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در "لردگان" خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ "سیروس میرزایی"  بیان داشت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده، با هماهنگی مقام قضائی و با قدرت و جدیت در شهرستان "لردگان" اجرا شد.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: در اجرای این طرح، مامورین پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان ۲ خرده فروش موادمخدر را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنان۲۱۰ گرم تریاک و ۲۰۴ گرم سوخته تریاک کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان "لردگان" در پایان تاکید کرد: اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با قوت ادامه خواهد داشت و نیروی انتظامی قاطعانه با این گونه افراد برخورد خواهد کرد.

46

کد خبر 1405344

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار