برخورد با افراد سودجو در صنعت خوراک دام و حمایت کامل از تولید محصولات دامی سالم

مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی از یکی از بزرگترین کارخانجات خوراک دام و طیور استان و شمالغرب کشور بازدید نمود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی به همراه معاونت سلامت و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آذرشهر، در جریان سفر یک روزه به شهرستان آذرشهر با حضور در شهرک صنعتی شهید سلیمی از یکی از کارخانجات خوراک دام و طیور منطقه بازدید نمود.

طی این بازدید دکتر بهداد ضمن تقدیر از تمام افرادی که در جهت افزایش تولید و در راستای خودکفایی کشور در حال تلاش و کوشش هستند اظهار داشت: بر خود وظیفه میدانیم ضمن تقدیر از زحمات تلاشگران در عرصه تولید کشور با تمام توان از فعالیتهای تولید داخلی که موجب رشد و بالندگی کشورمان می شود حمایت کنیم و سعی میکنیم در چهارچوب قوانین و دستوالعمل ها، نهایت همکاری را در جهت پیشبرد اهداف والای تولیدکنندگان بعمل آوریم.

بهداد همچنین ضمن تاکید بر برخورد با افراد سودجو در این صنعت و حمایت کامل از تولید محصولات دامی سالم اظهار داشت: تولید خوراک دام سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار بوده و اداره کل دامپزشکی استان بر عملکرد آنها نظارت کامل دارد.

وی در پایان با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی پیگیر رتبه بندی کارخانجات تولید خوراک دام می باشد افزود: این طرح که امیدواریم به زودی به طور ملی عملیاتی گردد، می تواند در ارتقاء سطح کیفی کارخانجات نقش ویژه ای ایفا نماید.

48

کد خبر 1407672

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار