ببینید | خطر ابتلا به کرونا در میادین میوه و تره‌بار

یکی از فعالیتهایی که افراد مجبورند روزانه یا چند روز یکبار برای آن از خانه خارج شوند تهیه مایحتاج اولیه همچون نان، مرغ، گوشت، میوه و برنج و امثال آن است. فعالیتی که وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط، برای آن پروتکل هایی تعریف کردند که ضریب خطر ابتلا به کووید- ۱۹ در این مراکز برای انسان کاهش یابد. اگرچه بسیاری از افراد خود را ملزم به رعایت آن کرده اند و حقوق شهروندی را به جا می آورند، اما آنطور که پیداست، برای برخی افراد رعایت این پروتکل ها معنا و مفهومی ندارد و شلوغی برخی میوه فروشی ها و میادین میوه و تره بار در روزهای اخیر نیز گواهی بر این ادعاست.

کد خبر 1408671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =