بهره برداری از دستگاه رادیوگرافی دیجیتال درمانگاه تأمین اجتماعی دهدشت +تصاویر

دستگاه رادیوگرافی دیجیتال درمانگاه تخصصی تأمین اجتماعی دهدشت با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کهگیلویه بویراحمد، با حضور امام جمعه شهرستان کهگیلویه، مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان ،معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان کهگیلویه و جمعی از مدیران دستگاه رادیوگرافی و سیستم برق اضطراری درمانگاه تخصصی تأمین اجتماعی دهدشت به بهره‌برداری رسید.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم اظهار داشت: با راه‌اندازی دستگاه تصویربرداری دیجیتال درمانگاه دهدشت ارتقای دستگاه‌های مراکز درمانی استان به ۱۰۰ درصد رسید.

پیام اکبری گفت: رادیوگرافی درمانگاه تخصصی دهدشت با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

وی در خصوص مزایای این دستگاه تصریح کرد: با ارتقاای تصویربرداری به دیجیتال عوارض زیست محیطی ناشی از دستگاه آنالوگ حذف می‌شود

این مسؤول گفت: تصویربرداری با وضوح بیشتر، به حداقل رسیدن میزان اشعه وارده به بیمار و امکان ذخیره و آرشیو تصاویر در بیلند مدت را از دیگر مزایای دیجیتالی شدن تصویربرداری عنوان کرد.

اکبری افزود: با راه‌اندازی سیستم عکس در مرکز امکان ارسال تصاویر برای پزشک مرکز و بیرون مهیا و سایر تجهیزات از جمله ماموگرافی تا پایان سال اخذ مجوز و در مرکز دهدشت نصب خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به قطع مکرر برق درمانگاه و مختل شدن ارائه خدمات به بیمه شدگان گفت: با هدف رفع این مشکل سیستم ژنراتور با ظرفیت ۳۸۰ کیلو ولت و اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان امروز به بهره‌برداری رسید.

این مسؤول اضافه کرد: با راه‌اندازی این سیستم علاوه بر تامین برق درمانگاه، تجهیزات پزشکی و تشخیص درمانی قادرند بدون هیچ وقفه‌ای فعالیت داشته باشند.

مدیردرمان سازمان تأمین اجتماعی استان با بیان اینکه مرکز دهدشت به بیمه شدگان چهار شهرستان کهگیلویه بزرگ خدمات ارائه می‌دهد،گفت: روزانه یکهزار و ۲۰۰ نفر در شش ماهه دوم و ۸۰۰ نفر در شش ماهه نخست سال از خدمات کلینیک و پاراکلینیک درمانگاه دهدشت استفاده می‌کنند.

48

کد خبر 1410215

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار