حمیدرضا فولادگر با اشاره به دیدار نوروزی نمایندگان با رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور از نمایندگان خواست درتصویب بودجه با دولت همراهی بیشتری کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس در گفت​وگو با خبرآنلاین پیرامون مباحث مطرح شده توسط رئیس جمهور در نشست نوروزی با نمایندگان، افزود: آقای رئیس​جمهور در سخنان خود از نمایندگان خواستند درتصویب بودجه 90، به دولت کمک کنند و با دادن مجوز به دولت برای افزایش قیمت​ها شرایطی را فراهم کنند که میزان پرداخت یارانه​ها به مردم افزایش یابد.

پیش از این رئیس جمهور در کنفرانس خبری از گسترده شدن اجرای قانون هدفمند کردن یارانه​ها در سال جاری سخن گفته بود.

دیگر درخواست رئیس جمهور آنگونه که رئیس کمیسیون اصل44 مجلس می​گوید، درباره همراهی مجلس با دولت در محقق کردن 5/2 میلیون شغلی است که دولت قصد دارد درسال جاری آن را عملیاتی کند.

به گفته وی، احمدی​نژاد دراین دیدار همچنین از برخی اظهارنظرها درباه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه​ها انتقاد کرده و درعین حال این قانون راخالی از اشکال ندانسته و تصریح کرده است: قانون هدفمندی یارانه​ها بدون اشکال نیست ولی بزرگ​نمایی مشکلات و زیر سوال بردن طرحی که محصول مشترک دولت و مجلس است، به صلاح نیست.

فولادگر افزود: رئیس​جمهور همچنین درباره نگرانی نمایندگان از اثرات اجرای قانون هدفمند کردن یارانه​ها بر بخش صنعت و کشاورزی، به آنان اطمینان داده دولت اجازه نمی​دهد به این بخش ها صدمه​ای وارد شود.

/11128​

کد خبر 141206

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین