نماینده مردم سمیرم به نقل از رئیس جمهور گفت که برای کمک به دولت باید بودجه 56 هزار میلیارد تومانی پیشنهادی برای قانون هدفمندی یارانه​ها در بودجه 90، بدون تغییر تصویب شود.

 بهروز جعفری در گفت​وگو با خبرآنلاین در تشریح سخنان احمدی​نژاد در دیدار نوروزی با نمایندگان که شب گذشته برگزار شد، با بیان اینکه سخنان رئیس جمهور در این دیداربیشتر حول و حوش مسائل اقتصادی بود، افزود: ایشان با اشاره به اینکه در سال گذشته برای اولین بار 20 درصد درآمد نفت کشور بلوکه شد، اما کشور وضعیت رو به پیشرفتی داشت و یک میلیون و 600 هزار شغل ایجاد شد و بزرگترین طرح تحول اقتصادی کشور اجرا شد.

به گفته این نماینده مجلس، رئیس جمهور در ادامه به اهداف دولت در سال جاری اشاره و خاطر نشان کرد که هدف گذاری رسیدن به 5 میلیون شغل طی 2 سال آینده از جمله برنامه​های دولت است.

به گفته وی، درخواست از نمایندگان برای تصویب کامل رقم اختصاص یافته به قانون هدفمندی یارانه​ها و بودجه​های عمرانی درخواست دیگر احمدی​نژاد بوده و رئیس جمهور تصریح کرده است که دولت پیش بینی تورم  احتمالی را کرده است و مشکلی در این زمینه نیست.

به گفته این عضو فراکسیون اصولگرایان، رقمی که در دولت در بودجه پیشنهادی سال 90 برای هدفمندی یارانه​ها ارائه کرده 56 هزار میلیارد تومان است که جعفری پیش بینی کرد با کمترین تغییرات در مجلس تصویب شود.

/11128

 

کد خبر 141248

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین