۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۶:۵۲

ارزش شاخص سهام در بازارهای اصلی بورس اروپا روز چهارشنبه با اندکی افزایش همراه شد.

الهه حسینی: در حالی که سرمایه گذاران تازه‌ترین نتایج شرکت‌ها را برای به‌دست آوردن سرنخ‌هایی از بهبود اوضاع اقتصادی جهان مد نظر قرار داده‌اند ارزش شاخص سهام در بازارهای اصلی بورس اروپا روز چهارشنبه با اندکی افزایش همراه شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بر این اساس شاخص سهام اف تی اس ای 100 با 28/0درصد افزایش به47/4684 واحد رسید. ارزش شاخص سهام کک 40 در پاریس نیز با افزایش 62/0درصدی در مجموع62/3497 واحد بسته شد و شاخص داکس 30 فرانکفورت با افزایش 80/0 درصد به78/5421 واحد رسید.

فیلیپ گیلت یکی از دلالان بازار بورس لندن گفت: «فضایی از ثبات در سراسر بازار انگلیس در حال حاضر حکمفرما شده است».

آسیا: شاخص سهام در اغلب بازارهای بورس کشورهای آسیایی در معاملات روز چهارشنبه با کاهش همراه بود.

به گزارش شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی، شاخص نیکی در بازار بورس توکیو در ژاپن با 4/29واحد کاهش به مجموع6/10345 واحد رسید. شاخص هنگ‌هنگ در بازار بورس هنگ کنگ نیز با 9/38 واحد کاهش به مجموع 5/20757 واحد رسید.

آمریکا: ارزش شاخص سهام در بازار بورس آمریکا نیز با اندکی افزایش همراه بود. براین اساس ارزش شاخص سهام داو جونز با 63/33واحد یا 36/0درصد افزایش در مجموع1/9320 واحد بسته شد. شاخص نزدک نیز با 7/2 واحد یا 13/0 درصد افزایش به31/2011 واحد رسید.

تحلیلگران اعلام کردند دلالان بازار بورس با نگاهی به اخبار اقتصادی روز در حال بررسی منافع افزایش سه هفته‌ای ارزش سهام در بازار بورس نیویورک هستند.

همزمان با پدیدار شدن نشانه‌هایی درباره کاهش روند رکود جهانی تردیدها را مبنی بر اینکه ایا افزایش ارزش شاخص سهام در بورس‌ها از اوایل ماه مارس با واقعیت اقتصادی توجیه می‌شود یا خیر به حاشیه کشانده است.
آمار و ارقام اقتصادی جدید نشان می‌دهد سرعت کاهش میزان تولید ناخالص داخلی آمریکا کاهش یافته است. اگر چه دلالان هنوز مضطرب و منتظر گزارش وزارت کار آمریکا در ماه ژوئیه هستند که قرار است روز جمعه اعلام شود.

تقویت ین در برابر دلار ادامه دارد
ارزش دلار آمریکا در برابر ین ژاپن اندکی افزایش یافت. به گزارش خبرگزاری شینهوا بر این اساس هر دلار آمریکا روز چهارشنبه دربازار معاملات ارز 30/95 ین خرید و فروش شد که این رقم در معاملات روز گذشته 19/95 ین بود.
هر یورو نیز 4417/1 دلار خرید و فروش شد که این رقم در معاملات روز گذشته 4403/1 دلار بود. هر یورو 4/137 ین به فروش رفت که این رقم در معاملات روز سه شنبه 15/137 بوده است.

هر یورو همچنین با 85/0 پوند انگلیس، 53/1 فرانک سوئیس و 8/44 روبل روسیه معاوضه شد. هر دلار آمریکا نیز با 59/0 پوند انگلیس، 06/1 فرانک سوئیس و 08/31 روبل روسیه معامله شد.

گزارش آمریکا نفت را در آسیا گران کرد
در آستانه انتشار گزارش دولت آمریکا درباره ذخایر انرژی این کشور، بهای نفت روز چهارشنبه در معاملات بازار آسیا افزایش یافت. هر بشکه بهای نفت خام وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ماه سپتامبر در معاملات روز چهارشنبه با 20 سنت افزایش، 71 دلار و 62 سنت داد و ستد شد. هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در ماه سپتامبر نیز در این معاملات 27 سنت افزایش یافت و 74 دلار و 56 سنت به فروش رسید. به گزارش خبرگزاری آلمان از وین، دبیرخانه اوپک اعلام کرد: «هم‌اکنون میانگین قیمت نفت خام دوازده کشور عضو سازمان 71 دلار و 53 سنت است.»

کاهش یک دلاری قیمت هراونس طلا
بهای طلا روز چهارشنبه در بازارهای جهانی کاهش یافت. به گزارش خبرگزاری رویترز، بر این اساس هر اونس طلا با یک دلار و 45 سنت کاهش 965 دلار و 30 سنت خرید و فروش شد. هر اونس نقره نیز با 12 سنت افزایش 14 دلار و 73 سنت خرید و فروش شد و هر اونس پلاتین با 14 دلار کاهش 1290 دلار معامله شد.

کد خبر 14126

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین