مه‌لقا باقری، صدای «شهربانو» را کامل کرد

مرحله صداگذاری فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صداگذاری «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی و تهیه‌کنندگی پگاه احمدی، با نقش‌آفرینی مه‌لقا باقری به واسطه صدا برای شخصیتی تاثیرگذار در فیلم، کامل شد.

مه‌لقا باقری، فارغ‌التحصیل رشته کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس است که به صورت حرفه‌ای در حوزه کارگردانی و بازیگری تئاتر فعالیت دارد. او در جشنواره‌های داخلی و خارجی متعددی در کشورهایی نظیر هند، آلمان، روسیه و کانادا حضور داشته‌ و جایزه اول بازیگری زن در کشور روسیه (مسکو) و جایزه بهترین بازیگر زن سی و سومین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۳ را دریافت کرده است.

«شهربانو» دومین ساخته بحرالعلومی، فیلمی مادرانه است که با مضمونی اجتماعی و مبتنی بر چالشی در یک خانواده روایت می‌شود.

فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمد ولی‌زادگان، علی کیان‌ارثی و بهرنگ علوی، باحضور یوسف تیموری و صدای مه لقا باقری بازیگران اصلی «شهربانو» هستند.

۵۷۵۷

کد خبر 1413770

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین