2 سوپر گل برای رسیدن به فینال آسیا و سپس قهرمانی/عکس

سال 1370 استقلال موفق شد دومین ستاره خودش در آسیا را کسب کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سال 1370 تیم فوتبال استقلال موفق شد دومین قهرمانی خودش در آسیا را جشن بگیرد.در آن سال آبی‌ها به مربیگری پورحیدری بعد از اردویی 10 روزه در سالاردره مازندران راهی بنگلادش شدند.بازی اول مقابل اوریل کره شمالی بود که با گلهای مرفاوی وسرخاب و با نتیجه 1-2 به سوداستقلال خاتمه یافت . دربازی دوم درمقابل بانک بانکوک، استقلال با دوگل مرفاوی به برتری رسید. بازی سوم درمقابل محمدان بنگلادش بود که سه سال قبل پرسپولیس را شکست داده بود و شاگردان پورحیدری با تساوی مقابل این تیم راهی مرحله نیمه نهایی شدند. 

استقلال در این مرحله با دوگل سرخاب وشاهرخ بیانی پلیت جایای اندونزی را شکست داد.

دیدار فینال درتاریخ هفتم مردادماه هفتاد در استادیوم ملی داکابین بیم استقلال ولیائونینگ چین برگزارشد که استقلال با گلهای حسن زاده ومرفاوی 1-2 قهرمان دوره قبل را شکست داد وبرای دومین بارقهرمان جام باشگاههای آسیا شد.

251 251

کد خبر 1414558

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میلاد AE ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    3 6
    شما سطح مسابقات را ببینید، که تیم اندونزی اومده نیمه نهایی!!!!!
    • لنگ کوچک US ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
      2 2
      شما چرا نبودید لنگی جون؟
    • IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
      4 3
      اگه اونموقع سطح آسیا اينقدر پايين بوده چرا شما هيچوقت تا فينال بالا نيومديد؟چرا درتهران به محمدان بنگلادش باختيد؟
  • 4 در 6 IR ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 7
    بانک بانکوک !! محمدان بنگلادش خخخخخخخخ
    • IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
      4 1
      همین محمدان بنگلداش پیروزی رو شکست داد
  • IR ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 7
    اون زمان تیمها درجه 2 و 3 آسیا بودند
    • رضا GB ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
      2 3
      اون زمان همین تیمتون (لنگ) هم تو اون مسابقات نبوده یعنی خیلی سطحش پائین تر بوده که تو اون سطح نبوده پس بمونید تو حسرتش
  • مجید آبی IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 1
    ببینید بقیه تیمها درچه حدی بودن؟؟
  • احسان IR ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    13 2
    اون موقع که ما قهرمان جام در جام یا همون جام حذفی آسیا شدیم که به مراتب با تیم های سخت تری مثل الهلال در خارج از خونه بازی داشتیم شما کجا بودید؟ در ضمن بعد از ذوب آهن و سپاهان ما سومین نایب قهرمان واقعی لیگ قهرمانان آسیا هستیم که شما هیچ وقت به این مرحله نرسیدید.
    • IR ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
      3 1
      استقلال چهار بار به فینال رسیده. اگه سوادتون رو بالا ببرید و برید تاریخ لیگ قهرمانان اروپا رو هم بخونید میفهمید که فرمت قبلیش هم حساب میشه و محض اطلاع شما بگم که شما همون موقع به همین تیمها میباختید یعنی محمدان بنگلادش که مسخره اش میکنید! و اینکه اون زمان فقط قهرمان لیگها در جام باشگاه ها شرکت میکردن و تیمهای دوم و سوم نمیومدن.
  • احسان IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 1
    با میزبانی کامل تو ایران و با ۴ بازی جلوی امثال هاپوئل و مدان اندونزی یه سماور بردن و با پوکر پرسپولیس مقایسه‌ش میکنن! این جماعت از خود راضی رو به حال خودشون رها کنید تا دلشون خوش باشه :)
  • احسان IR ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 1
    کیسه کشا عجيب ترين موجوداتی که خدا آفریده! 1 -به سامره ای که ثانیه 49 گل زده می گن علی 30 ثانیه! 2 -به دربی 69 و 70 و 71 و 73 می گن 4 دربی متوالی ! 3 - با عدد 4 کری می خونن برا پرسپولیس در حالی که دو بار از پرسپولیس 4 تا خوردن و هیچ وقت نتونستن 4 گل به پرسپولیس بزنن !!!!! 4 - به فرهاد مجیدی می گن اسطوره !!! اسطوره ای که حتی 1 ثانیه در جام جهانی و حتی جام ملت ها هم بازی نکرده !!!! 5 -تیمشون رو با 4 اسم مختلف صدا می زنن !!! بعضیاشون می گه تاج !!! بعضیاشون می گن استقلال !!! بعضیاشون می گن اس اس !!!! بعضیاشون می گن دوچرخه سواران !!!!! 6 -نکونامی که 7 سال برای پاس تهران بازی کرده و فقط 1/5 سال براشون بازی کرده رو اسطوره خودشون می دونن !!! 7 -می گویند پرسپولیس هیچ افتخاری تو آسیا نداره !!!! در حالی که طبق اعلام ای اف سی ؛ پرسپولیس یک قهرمانی آسیا و یک نایب قهرمانی اسیا و 3 عنوان سومی آسیا دارد. (از نظر ای اف سی ؛ جام در جام اسیا و جام باشگاه های آسیا ادغام شده اند و لیگ قهرمانان تشکیل شده است. یعنی قهرمانی جام‌ در جام همان قهرمانی لیگ قهرمانان اسیا است ‌.
  • احسان IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    دوست بی نام عزیزی که میگی استقلال چهار بار فینال رفته خودت باید سوادت رو بیشتر کنی ببینی استقلال در جام در جام هیچ وقت به فینال نرسیده ثانیا من نگفتم که شما قهرمان جام باشگاه های آسیا نشدید که. من میگم اگه استقلال اونجا قهرمان شده پرسپولیس هم در جام حذفی آسیا قهرمان شده و یکبار هم نایب قهرمان شده که شما هیچ وقت به این مرحله نرسیدید. پس شما نمیتونید بگید پرسپولیس در آسیا افتخاری کسب نکرده. در ضمن هرگز سطح این لیگ قهرمانان آسیا که پرسپولیس نایب قهرمانش شده قابل مقایسه با جام باشگاه های آسیای قدیم نیست اگه منطق داشته باشین که بعید میدونم
  • NL ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    1 3
    یک ستاره واقعی در آسیا . حسرت ابدی لنگی ها . 4444
  • US ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 0
    آن سالها سامسونگ الهلال و جوبیلو همه بودند. این تیمهایی که اسم بردید همان زمان هم جایی در آسیا نداشتند
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 2
    جونم استقلال
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 2
    چرا شماها نبودید اون موقع؟
  • IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 2
    عشق فقط استقلال
  • IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 2
    پرسپولیس تا ابد نمی تونه جام بیاره
  • IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    0 0
    واقعا دو سوپر گل،شماها یادتون نمیاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین