ایسنا نوشت:وزیر مسکن و شهرسازی در سفر به شهرستان ساوه از پروژه‌های مسکن مهر در شهرک علوی این شهرستان بازدید کرد.

علی نیکزاد در جریان این بازدید در جمع با خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون بیش از یک میلیون و 600 هزار واحد مسکن مهر شهری، روستایی و بافت فرسوده در کشور در دست ساخت است‌، افزود: با اجرای طرح مسکن مهر شاهد اشتغال‌زایی و رفع مشکل مسکن در کشور بوده‌ایم و طبق برنامه، اکثر این واحدها در سه ماهه آخرسال 90مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در استان مرکزی نیز 52 هزار و 500 مسکن مهر ساخته می شود، اظهار داشت: از این تعداد 19 هزار واحد روستایی و بقیه آن شهری است از این رو استان مرکزی به لحاظ ساماندهی و روند ساخت و ساز از جمله استان‌های برتر کشور در اجرای طرح مسکن مهر محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه واگذاری زمین‌های 99 ساله از سوی دولت، در دو مؤلفه زمین و تسهیلات هیچ تغییری ایجاد نخواهد کرد‌، اظهار داشت: روند ساخت و ساز دارای پنج مولفه‌ زمین، تسهیلات، مصالح ساختمانی، دستمزد و خدمات فنی مهندسی است و با توجه به واگذاری زمین‌های 99 ساله از سوی دولت، در بحث زمین و تسهیلات مشکلی نبوده و قیمت خدمات فنی مهندسی ساخت و ساز و مصالح ساختمانی نیز با اعمال سیاست‌های دولت بعد از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها تغییری نکرده و این قانون کاهش قیمت مسکن را بدنبال داشته است.

وزیر مسکن و شهرسازی در پایان اظهار کرد: با هدف حمایت از اقشار کم درآمد تسهیلات بانکی برای ساخت واحد مسکن مهر روستایی و شهری به ترتیب 100 میلیون و 200 میلیون ریال در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

/32

کد خبر 141462

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
    0 0
    نشد سال بعد باز هم نشد سال بعد بعد تر نه این که جشن خانه دار شدن همه ی ایرانی ها گرفتیم این است که خیالی نیست دور و زودی اش خیلی توفیری نمی کند.
  • بدون نام IR ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
    0 0
    جوجه را آخر پائيز يا ابتداي زمستان ميشمارند
  • ایرانی IR ۰۳:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۱
    0 0
    حتماً امکانات بهداشتی آموزشی مرکز خرید و حمل نقل و .... مهیا میباشد
  • بدون نام IR ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    0 0
    اول برنامه ریزی بعد اعلام کنید که خانه های مسکن مهر زمستان آماده است مثل قرعه کشی از اسفند به فروردین و اردیبهشت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین