رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان: نگرانی‌هایی در زمینه برگزاری کنکور وجود دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۱۰۰ درصد پایانه مسافربری درون و برون شهری و هتل‌ها، ۸۳ درصد ادارات و سازمان‌ها، ۸۱ درصد بانک‌ها، ۷۰ درصد مطب‌ها و ۶۶ درصد نانوایی‌ها به دستورالعمل‌های بهداشتی توجه دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین همدان ؛ دکتر رشید حیدری مقدم در نشست اعضای ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا گفت: نگرانی‌هایی در زمینه برگزاری کنکور وجود دارد که این وضعیت بار زیادی را به دانشگاه علوم پزشکی تحمیل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود این دانشگاه آمادگی کامل برای فراهم کردن پروتکل‌های مورد نیاز برای برگزاری کنکور را دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: دانشجویانی که دارای بیماری زمینه‌ای و علائم مشکوک به کرونا هستند باید در فضای مجزا و قرنطینه امتحان بدهند در غیر این صورت قرار گرفتن این افراد در کنار اشخاص سالم نگرانی را بیشتر خواهد کرد.

دکتر حیدری در ادامه با اعلام اینکه طبق آخرین ارزیابی صورت گرفته ۶۶ درصد نانوایی‌های همدان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می کنند، اظهار داشت: سه بخش پلیس +۱۰، آرامستان شهری و روستایی و دفاتر پیشخوان دولت با میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ترتیب ۳۵، ۵۰ و ۶۳ درصد نگرانی ها را افزایش داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: به دنبال بازرسی وضعیت سلامت محیط کسب و کار که با همکاری سپاه، نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی و دستگاه قضائی از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه برگزار شد هفت واحد متخلف تعطیل و ۸۰ مورد نیز به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی افزود: یکی از نگرانی‌ها روند رو به رشد ابتلای مددجویان بهزیستی به ویروس کرونا است که باید پذیرش افراد در این مراکز محدود شده و مراجع قضائی افراد جدیدی را به بهزیستی معرفی نکند تا اجتماع افراد در این محل‌ها کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان خواستار اعطای مرخصی به زندانیانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای نظیر سل و اچ.آی.وی هستند شد و گفت: تداوم خود اظهاری در نمونه گیری‌ها و رعایت فاصله اجتماعی در بانک‌ها، بازار خودرو، مراکز خرید، پاساژها دفاتر پیشخوان و پلیس +۱۰ بسیار با اهمیت است.

۴۶

کد خبر 1414759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار