به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، دکتر فریدون رحمانی با بیان اینکه تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، تشخیصی و درمان کرونا یک مقدار مشکل است و برخی از آنها وارداتی و به سختی تهیه می شود افزود: باید مصرف تجهیزات پزشکی مدیریت شود.
وی تصریح کرد: در چند ماه گذشته قریب به ۱۸ هزار نمونه از بیماران با علایم بالینی مشکوک به کرونا گرفته شده است که از این تعداد ۳۳۰۰ مورد آن مثبت بوده و بیماران تحت مراقبت و درمان قرار گرفته اند.
وی اظهار داشت: در زمانی که تعداد بیماران مشکوک به کرونا کم باشد بمنظور تشخیص زودهنگام و جلوگیری از انتشار بیماری از تمامی بیماران مشکوک نمونه گیری بعمل می آید اما در مواقعی که شیوع بیماری بالا باشد تنها از بیماران بستری و افراد با حال عمومی نامساعد برای تشخیص قطعی بیماری کرونا نمونه گیری بعمل می آید.
وی ادامه داد: تنها برای پرسنل پزشکی و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی در انتهای دوره درمان تست کرونا انجام می شود تا بتوانند در محل کارشان حاضر شوند و افراد عادی ۲ تا ۳ هفته پس از بروز علایم کرونا و ماندن در قرنطینه و بهبودی کامل نیازی به تست کرونا ندارند.
وی اضافه کرد: در ماه آینده میزان شیوع بیماری تعیین کننده نحوه نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا می باشد.
دکتر رحمانی گفت: بیماران زمینه ای، بیماران قلبی و عروقی پیشرفته از دیگر گروه هایی هستند که در موقع شیوع بالای بیماری مورد آزمایش تشخیص قطعی بیماری کووید ۱۹ قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه برخی از بیماران بی دلیل و با فکر اینکه به کرونا مبتلا شده اند و یا با احساس و اضطراب ابتلا به این بیماری به آزمایشگاه ها مراجعه می کنند که ضمن بالا بردن احتمال ابتلا به بیماری کرونا در برخورد با بیماران کرونایی با توجه به محدودیت امکانات و تجهیزات پزشکی و تشخیصی موجب تحمیل محدودیت های بیشتر به سیستم بهداشت و درمان می شوند.
وی تشخص نیاز به انجام آزمایش کرونا را توسط پزشک متخصص یا صاحب نظر دانست و از افراد با علایم خفیف بیماری کرونا خواست بی جهت به مراکز آزمایشگاهی مراجعه نداشته باشند.
46
نظر شما