۶ فرستنده رادیویی و تلویزیونی در آوج به بهره‌برداری رسید

مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: برای پوشش بهتر شبکه‌های سراسری و استانی در استان قزوین، ۶فرستنده رادیویی و تلویزیونی در آوج به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سعید انبارلویی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز قزوین در آئین افتتاح ایستگاه های دیجیتال شهرستان آوج که با حضور جمالی پور استاندار، عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی، یاری رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، و علیرضایی فرماندار آوج به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گفت: برای پوشش بهتر شبکه های سراسری و استانی در استان قزوین، راه اندازی ۱۲فرستنده در دستور کار قرار گرفته است که ۶فرستنده به بهره برداری رسیده و ۶فرستنده دیگر نیز در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
او افزود: در تلاش هستیم با انعقاد تفاهم نامه با استانداری و تأمین اعتبارات لازم، شاهد انقلاب دیجیتالی در استان باشیم.
انبارلویی ضمن اشاره به توسعه و پوشش دیجیتال شهرستان آوج از سال ۹۳ تا ۹۹ افزود: شهرستان آوج با جمعیتی معادل ۴۳۷۸۷ نفر توسط ۲۸ایستگاه ماهواره‌ای تحت پوشش شبکه‌های صدا و سیما قرار دارد که طی سال های ۹۳و۹۴ دو ایستگاه گرمک و آبگرم از فرستنده آنالوگ به دیجیتال تغییر پیدا کرد.
با ادامه این روند در سال۹۶ نیز ۱۴ایستگاه دیگر شهرستان با جمعیتی معادل ۲۴۱۹۲نفر، تحت پوشش فرستنده دیجیتال قرار گرفتند که با افزایش ۵۵درصدی، پوشش دیجیتال شهرستان به حدود ۸۰ درصد افزایش پیدا کرد.
مدیر روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین اظهار کرد: در مراسم افتتاح این فرستنده ها در مجموع ۶ ایستگاه (سنگاوین، چاه برف، دانک، منصور، نصرت آباد، کامشکان) با جمعیت ۱۸۰۹نفر (۴ درصد جمعیت شهرستان) نصب و راه‌اندازی شد.
این مقام مسئول بیان کرد: فرستنده دیجیتال شهرستان آوج شبکه های تلویزیونی (یک،دو، سه ،چهار، تهران ،خبر، آموزش ،قرآن ،سلامت، نسیم، مستند، نمایش، افق، آی فیلم، پرس تی وی، ورزش، پویا، استانی و رادیو نمای استانی و ۱۷رادیوی ملی و یک رادیوی استانی) را تحت پوشش خود دارد.

48

کد خبر 1416103

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار