به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ اکبر سپهریوفا در گفتگویی با اعلام اینکه در حال حاضر قیمت گوشت منجمد در بازار همدان بین ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان به فروش می رسد، خاطرنشان کرد: قیمت گوشت منجمد در هفته های گذشته ۴۰ هزار تومان بوده که هم اکنون ۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه روزانه شش تن گوشت گوسفندی و هفت تن گوشت گوساله در همدان توزیع می شود، افزود: هم اکنون قیمت گوشت گوسفندی مخلوط ۹۲ هزار تومان است که به نسبت هفته گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش قیمت داشته است.
سپهری وفا با بیان اینکه هر کیلو دام زنده بین ۹۰ تا ۹۲ تومان در بازار فروخته می شود، گفت: گوشت گوسفندی با نرخ مصوب ۱۱۵ هزار تومان بوده اما درخواست افزایش قیمت بین ۱۰ تا ۱۲ درصد را داشتیم که هم اکنون با قیمت ۱۳۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.
48
نظر شما