۰ نفر
۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۲

رئیس سازمان حج و زیارت از برطرف شدن مشکل توقف صدور ویزای زائران عمره مفرده و اعزام عمره‌گزاران ایرانی خبر داد. پیش از این خبر رسیده بود کنسولگری عربستان به زائران ایرانی عمره مفرده، ویزا نمی دهد

 

. به دلیل همین کارشکنی ها و البته برخی مواضع سیاسی عربستان، دیروز هم گفته شد ممکن است ایران برنامه عمره مفرده را لغو کند. اما علی لیالی به فارس می گوید این اتفاق شامل همه زائران نشده است: در دریافت روادید از کنسولگری عربستان در مشهد با یک اشکال نسبتاً قابل توجه مواجه شدیم که با پیگیری‌هایی که از سوی مسئولان عالی نظام و وزارت امور خارجه انجام شد، آن مشکلات در حال حاضر برطرف شده است.


لیالی همچنین گفت: تا این لحظه نگرانی خاصی از بابت توقف اعزام زائران به خاطر عدم صدور ویزا از سوی مسئولان سعودی نداریم، هیچ تغییری در برنامه اعزام زائران به عمره مفرده نداریم البته باید توضیح داد که سازمان حج و زیارت متناسب با دریافت روادید عمره‌گزاران از عربستان سعودی، اعزام زائران را انجام می‌دهد. در حال حاضر عملیات صدور ویزای زائران عمره‌گزار هم توسط کنسولگری عربستان در مشهد و هم سفارت عربستان در تهران در حال انجام است و عملیات اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده نسبتا در یک روند عادی در حال انجام است.

 

به گفته رئیس سازمان حج و زیارات ممکن است بر اساس زمان صدور ویزا برخی اعزام‌ها جابجا شود: جابجایی برخی از پروازها امری اجتناب‌ناپذیر است اما با این وجود و در حال حاضر موضوعی که براساس آن بخواهیم بگوییم امر اعزام زائران عمره‌گذار مختل شده در میان نیست.

او همچنین گفت: هر روز 5 هزار زائر ایرانی به عربستان می روند که همین نشان می دهد مشکلی نیست. روزانه 5 هزار زائر عمره‌گزار ایرانی به عربستان سعودی اعزام می‌شوند که معنی آن این است که سازمان حج 5 هزار ویزا از عربستان دریافت می‌کند که فاصله زمانی دریافت این ویزاها تا زمان اعزام زائران متفاوت است.

آنطور که رئیس سازمان حج و زیارت می گوید، برخی از ویزاها حداکثر 2 روز قبل از پروازها اخذ می‌شود و برخی دیگر از ویزا‌ها 4 - 5 روز پیش از اعزام زائران دریافت می‌شود: این فاصله بسته به زمان تحویل گذرنامه زائران ایرانی به سفارت و کنسولگری عربستان دارد.

روزانه 5 هزار زائر عمره‌گزار ایرانی از 17 ایستگاه پروازی کشور به عربستان سعودی اعزام می‌شوند، به گفته لیالی، عمره پس از شروع در اسفند 89، تاکنون متوقف نشده است: با وجود تعطیلی طولانی‌‌مدت ایام نوروز،‌ خوشبختانه سازمان‌دهی اعزام زائران عمره‌گزار آنگونه صورت گرفت که مشکل چندانی در استمرار اعزام زائران ایجاد نشد و در حال حاضر نیز عملیات اعزام زائران به عمره همچنان ادامه دارد.

44

کد خبر 142108

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین