سرمایه گذاری ۳هزار میلیاردی برای طرح های تولیدی اردبیل

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: تا پایان امسال سه هزار میلیارد تومان برای طرح های مختلف تولیدی و عمرانی اردبیل سرمایه گذاری می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، محمدباقر نوبخت صبح امروز در بدو ورود به اردبیل در فرودگاه اردبیل اظهار داشت: تا پایان سال سه هزار میلیارد تومان برای طرح های مختلف تولیدی و عمرانی اردبیل سرمایه گذاری می شود.

وی با بیان اینکه یک هزار میلیارد تومان برای ۱۲ طرح عمرانی در اردبیل اختصاص داده می شود، گفت: در این سفر سه هزار واحد مسکونی نیز در استان به بهره برداری می رسد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه دو هزار میلیارد تومان برای ۵۲ طرح تولیدی ناتمام در استان اردبیل سرمایه‌گذاری می‌شود، گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده با اجرای طرح های اشاره شده، اشتغالزایی برای ۱۱ هزار ۲۳۲ را شاهد خواهیم بود.

48

کد خبر 1422687

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار