تولید گوشت ماهیان خاویاری در گلستان به ۴ هزار تن و تولید خاویار به ۳۰۰ تن افزایش می‌یابد

مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به فعالیت ۵ مزرعه تولید ماهیان خاویاری در استان گفت: در مجتمع ۵۰۰ هکتاری تولید ماهیان خاویاری ۴ هزار تن گوشت و ۳۰۰ تن خاویار تولید می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : سیدجواد قدس‌علوی در پاسخ درباره راه‌اندازی مجتمع ماهیان خاویاری در استان اظهارداشت: این مجتمع جزو یکی از مهم‌ترین پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان در حوزه شیلات است.

وی افزود: سطح این مجتمع ۵۰۰ هکتار بوده که ۲۶۰ هکتار سوله و استخرهای بتنی است، این مجتمع می‌تواند چهار هزار تن گوشت و ۳۰۰ تن خاویار تولید کند و هدف عمده این محصول به خصوص خاویار صادرات به سراسر جهان است.

مدیرکل شیلات استان گفت: خاویار ایران قدمت ۵۰ ساله دارد و در دنیا برند است و خاویار گلستان هم در ایران به برند تبدیل شده است. در استان اکنون ۵ مزرعه در حال تولید داریم و مزارع منفعل پراکنده در استان هم باید از مجتمع خاویاری پشتیبانی کنند.

وی با بیان اینکه نهضت ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در استان گلستان کلید خورده است، بیان داشت: ۴۵ قفس و ۱۴ پن داریم که ۲۸ قفس و ۱۱ پن فعال هستند و ۱۵۶ تن گوشت و خاویار تولید می‌کنند و همچنین ۱۷ قفس و سه پن در حال ساخت است.

قدس‌علوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرح‌های اقتصاد مقاومتی، استفاده از آب‌های چاه کشاورزی برای آبزی پروری است که در این طرح مبتکر و پیشرو در کشور هستیم. در این طرح از استخر چاه‌های کشاورزی برای پرورش ماهی استفاده می‌شود.

وی یادآور شد: در طرح‌های شیلات استان گلستان بستر برای سرمایه‌گذاری سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان فراهم شده است.

46

کد خبر 1424505

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =