نشریه صهیونیستی: ترامپ آمریکا را در سازمان ملل منزوی کرد

نشریه صهیونیستی در گزارشی پیرامون رویدادهای سازمان ملل می نویسد؛ اکنون تلاش آمریکا برای اعاده تحریم های بین المللی علیه ایران نشان می دهد که چقدر ایالات متحده آمریکا در طول دوره تقریباً چهار ساله ریاست جمهوری دونالد ترامپ در خارج از کشور منزوی شده است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از هاآرتص، در ادامه این گزارش آمده است:

این مسیر با اقدام آمریکایی ها برای جلوگیری از انقضا تحریم تسلیحاتی ایران که قرار است در ۱۸ اکتبر پایان پذیرد، آغاز شد. در واقع واشنگتن درصد استفاده از فرصتی است تا بار دیگر به توافق هسته ای ضربه بزند. به دنبال شکست در شورای امنیت و علیرغم کناره گیری از توافق هسته ای، ایالات متحده از تهدید حقوقی بحث برانگیز خود برای استناد به اصطلاح اسنپ بک در توافق با ایران استفاده کرد. 
 
روسیه، چین، انگلیس، آلمان و فرانسه همگی اعلام کردند که تفسیر حقوقی آمریکا را نمی پذیرند. استدلال آن ها مبنی بر اینکه ایالات متحده به طور یکجانبه از توافق هسته ای خارج شده و بنابراین یک عضو مشارکت کننده در برجام نیست، توسط جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز تایید و تقویت شد.   

 همانطور که این تلاش روز پنج شنبه توسط مایک پمپئو کلید خورد، هنوز هیچ یک از ۱۳ کشور تصمیم نگرفته اند با این گزاره مخالفت کنند.

 پیش بینی می شود در هفته‌های آتی، یک جنگ بزرگ دیپلماتیک در پشت صحنه در جریان باشد تهدیدی جدی علیه قوانین بازی در سازمان ملل متحد است. 
 
سازمان ملل متحد وارد گردابی قانونی خواهد شد. این رویه پیچیده می تواند کشورهایی را که مخالف اقدام آمریکا هستند، مجبور کند تا در شرایطی گام بردارند که حق وتوی آمریکا را تضعیف می کند.

 و حالا نیز انتقادات از سیاست خارجی دولت ترامپ که منجر به تضعیف قدرت وتوی آمریکا شده، در دو سوی طیف های سیاسی ایالات متحده به چشم می خورد. این روند می تواند رویه ای را علیه قدرت وتو آمریکا در سازمان ملل ایجاد کند. 
 

۳۱۱۳۱۱

کد خبر 1425337

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین