مقامات ایالت ایوا در آمریکا اعلام کردند برای بازسازی تاسیسات برق رسانی آسیب دیده این منطقه بر اثر گردباد به دو هفته وقت نیاز دارند.

به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر؛ مقامات شهر می پلتون یکی از شهرهای کوچک ایالت آیوا اعلام کردند برای بازسازی و تعمیر تاسیسات برقی این منطقه که در پی توفان و گردباد اخیر به شدت آسیب دیده است ،به دو هفته وقت نیاز دارند. مقامات شهر می پلتون اعلام کرده اند بیش از شصت درصد این شهر در پی توفان اخیر تخریب شده یا آسیب دیده است.

این توفان و گردباد تلفات جانی در پی نداشته است.

از سوی دیگر ساکنان ویرجینای آمریکا هم بعد وقوع دو توفان و گردباد شدید در این منطقه در حال پاکسازی آن هستند. توفان در ویرجینیا به بیش از چهارصد منزل آسیب زده است. مقامات در ویرجینیا اعلام کرده اند توفان و گردباد همچنین هشت میلیون دلار ضرر به این منطقه وارد کرده است.
14181

کد خبر 142564

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین