به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، درحالیکه چهارشنبه لیگ برتر والیبال آغاز میشود، برگزاری لیگ با تعداد تیمهای فرد و در یک گروه داد تیمها را درآورده است.
سالار پاسبانی سرپرست تیم آذرباتری ارومیه گفت: در جلسه دیروز، تنها نماینده آمل موافق برگزاری این شکلی لیگ برتر بود و بقیه تیمها درخواست کردند برای فرسایشی نشدن لیگ و شرایط کرونا، مسابقات در ۲ گروه ۸ تیمی برگزار شود ولی به یکباره مسابقات ۱۵ تیم در یک گروه تصویب شد و سازمان لیگ پیشنهاد سایر تیم ها را قبول نکرد.
وی با اشاره به ابتلای دو بازیکن اصلی تیمش به کرونا گفت: با این شرایط، مشکلات زیادی در ادامه لیگ رخ خواهدداد.
پیمان رضایی مدیرعامل شهرداری ارومیه هم گفت: پیشنهاد تیمها برگزاری لیگ در ۲ گروه ۸ تیمی بود که فدراسیون تصمیم خود مبنی بر حضور ۱۵ تیم و برگزاری در یک گروه را اعلام و تایی کرد.
وی اضافه کرد: تا این لحظه پروتکلهای برگزاری لیگ برتر بصورت رسمی به تیم ها اعلام نشده و همچنان منتظر اعلام آنها هستیم.
خبرگزاری مهر نیز در این باره نوشت: کمیته رویدادها و مسابقات بدون برنامه اقدام به افزایش تیمها کرده است و از آیین نامه تخطی کرده است. حال باید دید کمیته رویدادها اصلاحیه در آیین نامه خواهد زد یا خیر چرا که با حضور ۱۵ تیم مشخص نیست پس از پایان رقابتها چند تیم به دسته یک سقوط خواهند کرد و این در پایان بازیها تیمها را دچار مشکل جدی خواهد کرد.
46
نظر شما