به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج ،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه گفت: هم اکنون ۲۶۳ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۱۱۸ نفر مبتلای قطعی هستند و ۱۹ بیمار کرونایی در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی اذعان داشت: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۶۰۰۳ مورد گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی یاسوج افزود: از ۲۹۵ آزمایش دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، بیشترین تعداد مبتلایان به ترتیب در شهرستان های بویراحمد ۴۰ درصد، کهگیلویه ۱۹درصد، بهمئی ۱۳ درصد، گچساران ۱۲ درصد، چرام ۱۱ درصد و دنا ۵ درصد بود.
وی ادامه داد: با وجود اینکه کهگیلویه و بویراحمد وارد پیک بیماری کروناویروس شده و در حال گذار از این موج می باشد امیدواریم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و عدم حضور در تجمعات شاهد کاهش موارد بستری و مرگ و میر ناشی از آن در استان باشیم .
دکتر یزدانپناه اضافه نمود: توصیه موکد ما این است که مردم از سفرهای غیر ضروری اجتناب کرده و با مشارکت آگاهانه و مسیولانه خود کادر بهداشت و درمان را همراهی نمایند.
46
نظر شما