به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، علی عیدی با اشاره به اینکه، امسال ۱۵۳ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت فلفل رفته است گفت: پیشبینی میکنیم ۱۰۷۱ تن محصول از سطح مزارع استان برداشت شود که این میزان نسبت به سال گذشته در حدود ۲.۵ برابر افزایش یافته است و عملکرد تولید این محصول در هر هکتار به ۷ تن رسیدهاست.
وی بیان کرد: انواع فلفل کالیفرنیا، واندر، بهارات، لیاد و دنیرو و ارقام محلی از مهمترین ارقام زیر کشت این محصول در استان هستند.
عیدی خاطر نشان کرد: شهرستانهای ارومیه ، شاهین دژ ، میاندوآب و بوکان از مهمترین شهرستانهای تولید کننده فلفل در استان به شمار می روند.
46
نظر شما