سلطانی‌فر: در کنار پرسپولیس تا قهرمانی هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: هیچ دسیسه خارجی نمی‌تواند مقابل حمایت هواداران فوتبال نتیجه بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان درباره صعود تیم پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهارداشت: شاهد یک اتفاق بزرگ و خجسته ملی برای ورزش و فوتبال ایران بودیم اما هنوز کار تمام نشده است و انشاءالله این بار باید پرسپولیس در فینال نتیجه بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان افزود: از توجه ریاست محترم جمهور به ورزش و تلاش های مدیران این حوزه تشکر می‌کنم. وظیفه ما خدمت به انقلاب و مردم است و برای شادی دل آنها از کوششی فرو گذار نیستیم.

سلطانی فر ادامه داد: پرسپولیس و همه نمایندگان حاضر ایران در مسابقات لیگ قهرمانان در منطقه غرب آسیا از جان مایه گذاشتند و از تمام جوانان کشور صمیمانه تشکر می‌کنم چرا که در شرایطی نابرابر و در اوج تحریم‌های ظالمانه و ناعادلانه، مردانه پای مردم و کشور و نظام ایستادند و کام مردم شیرین شد.

وی گفت: همگان شاهد بودند که شیطنت ها تا آخرین ساعتها علیه نمایندگان ایران ادامه داشت اما همت بلند جوانان فداکار و ارزشمند ایران موجب شد ظرف سه سال گذشته شاهد دومین حضور یک نماینده فوتبال باشگاهی ایران در فینال لیگ قهرمانان باشیم.

وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: مردم و علاقه مندان پر شمار فوتبال ایران، حافظ و حامی فوتبال ملی و باشگاهی هستند و هیچ دسیسه خارجی نمی‌تواند مقابل حمایت میلیونها هوادار و عاشق فوتبال نتیجه بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: پرسپولیس، نماینده ملی فوتبال ایران است و برای موفقیت آن به همراه فدراسیون فوتبال در کنار این باشگاه هستیم و امیدوارم با آمادگی بیشتر بتوانیم بعد از سالها جام قهرمانی آسیا را به ایران بیاوریم.

258 41

کد خبر 1440172

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
    7 0
    نمی گفتی هم می دونستیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین