مدیر عامل سازمان هدفمند سازی یارانه ها با بیان اینکه پرداخت سوم یارانه ها در هفته اول اردیبهشت پرداخت می شود گفت : سامانه اینترنتی ما فعال است و تا پایان اردیبهشت امکان ثبت نام وجود دارد و پرداخت ها نیز بصورت ماهانه است.

بهروز مرادی در گفتگو با برنامه نگاه یک با بیان دوتاریخ برای سامانه اینترنتی هدفمند سازی گفت : دو عدد متعلق به دو مقطع است ما اعدادی که توسط مرکز امار در اختیارمان قرار گرفت در ابتدا 11 مهر ماه 89 بود لذا برای پرداخت های اول و دوم ما ان امارها ها را در نظر گرفتیم که قریب 60 میلیون نفر بود در خصوص آمار اردیبهشت ماه باید بگویم برای پرداخت سوم است و با توجه به اینکه سامانه اینترنتی ما فعال شده و از 20 اسفند افراد جدیدی ثبت نام کرده اند همچنین تا پایان فروردین ماه باز است که ما تا انتهای اردیبهشت ثبت نامی های جدید را هم خواهیم داشت . پس هر دو عدد شهریور 89 و اردیبهشت 90 درست می باشد.

مدیر عامل هدفمند سازی یارانه ها در خصوص مشکلات بوجود آمده در سامانه تلفنی اظهار کرد : ان شماره در شروع کار بود و ما استان به استان که جلو رفتیم و شماره جدیدی به عدد 09620 را در اختیار مردم گذاشتیم. اکنون وارد مرحله ای شده ایم که با کمک همه رسانه ها بسیاری از سوالات و مشکل ها حل شده و ما دیگر نیاز چندانی به این شماره نداریم و آن را هم برداشتیم.

مرادی افزود : مرکز آمار ایران در یک فرصت 45 روزه اطلاعات مردم را جمع اوری کرد و قریب به 9 میلیون نفر ثبت نام جدید کردند. مبنای پرداخت ما در اردیبهشت کلیه تغییراتی است که تا 17 فروردین ماه 90 باشد یعنی کلیه ازدواج ها، طلاق ها، تولد و... صورت گرفته است.

 وی در خصوص ثبت نام کنندگان جدید افزود : ما یک سال مالی داریم که مبنای پرداخت های ما است طبق قانون ما نمی توانیم پرداخت های سال گذشته را با عددی افزایش دهیم لذا ما برای افراد جدید از اردیبهشت ماه پرداخت خواهیم کرد.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی افزود : حدود 5 میلیون نفر انصراف داده اند که حدود 3/1 میلیون خانوار می شوند و متقاضی دریافت یارانه نبوده اند.

مرادی با ابراز زمان واریز یارانه ها در اول اردیبهشت افزود : با شبکه بانکی هم هماهنگ کرده ایم که اخر هفته نباشد و دو سه روز اول ماه هم نباشد چون عملیات بانکی ما هم در آن روزها بسیار مشکل خواهد بود. روز اول نخواهد بود چون سیستم بانکی به شدت شلوغ است

وی در خصوص بحث های در مورد گاز مصرفی اظهار کرد :مردم عزیز می دانند قبوض 45 روز است یعنی وقتی گفتم فردی 10 هزار تومان داده است شما در 4/1 ضرب کنید می شود 14 هزار تومان که برایش قبض امده است.

این آمار در اوج مصرف گاز در کشور است یعنی در دی ماه و بهمن ماه که امسال هم سردترین زمستان را داشتیم. خانواده ها می توانند به شرکت گاز مراجعه کنند تا حضورا با کارشناسان مطرح کنند و در صورت اشتباه اصلاح شود.

 مرادی تصریح کرد در سال 90 افزایش یارانه ها نداریم و آنچه تا به امروز مبنا است سرانه 44 هزار و 500 تومان در ماه است و به طور قطعی یک ماهه پرداخت خواهد شد.

/32

کد خبر 144073

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام DE ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۸
    0 0
    بعضی از خانواده ها در آذر ماه سال 89 ثبت نام کردند که خود دولت با بررسی طولانی موفق به اخذ مرحله دوم یارانه نشدن که اکنون نیز مدیر هدفمندسازی یارانه ها اعلام میکند مرحله اول و دوم به ثبت نامی های جدید پرداخت نخواهد نشد مگر این خانواده ها از افراد این کشور نیستتند که دو مرحله یارانه نخواهند گرفت خواهشمند است مشکل دولت را به گردن مردم نیاندازید لذا در این رابطه تجدیدنظر شود .
  • يارانه بگير IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۸
    0 0
    مگر رئيس جمهور در زمان آغاز يارانه ها اعلام نكردند كه در ابتداي سال 90 يارانه هر نفر حداقل دوبرابر خواهد شد چرا در سال 90 افزایش یارانه ها نداریم ؟؟؟؟؟؟؟
  • حق طلب IR ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    0 0
    "وی در خصوص ثبت نام کنندگان جدید افزود : ما یک سال مالی داریم که مبنای پرداخت های ما است طبق قانون ما نمی توانیم پرداخت های سال گذشته را با عددی افزایش دهیم لذا ما برای افراد جدید از اردیبهشت ماه پرداخت خواهیم کرد." آيا مدير عامل هدفمندي يارانه ها اطلاع ندارند که حسابي بنام "ديون معوقه" هم داريم که اگر سال مالي گذشت از آن منبع پرداخت کنند پس لطف کنيد حق کساني را که دير ثبت نام کرده اند پايمال نکنيد شايد بتوانيم قبوض چند برابر شده آب وگاز وبرق بپردازيم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین