۳۵ درصد اشتغال صنعتی یزد را مهاجران تشکیل می دهند / سود تعطیلی کارخانه از فعالیت و تولید برای صنعتگران بیشتر است

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد ۳۵ درصد اشتغال صنعتی یزد را مهاجران تشکیل می دهند، گفت: سود تعطیلی کارخانه از فعالیت و تولید برای صنعتگران بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ سیدعلی اکبر کلانتر در نشست بررسی مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان استان یزد که با حضور، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، رئیس کمیسیون امور اقتصادی مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد اظهار داشت: استان یزد حدود یک میلیون ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و هشت درصد خاک کشور را تحت پوشش قرار می دهد اظار داشت: یزد استانی کویری است و از اغلب مواهب طبیعی از جمله آب و جنگل بی بهره بوده و تنها کار، تلاش و قناعت این استان را توسعه داده است.
وی با اشاره به اینکه سهم اشتغال صنعتی یزد ۴۹ درصد است در حالی که درکشور میانگین ۳۲ درصد است و یزد بار سرریز بیکاری یزد را به دوش کشیده است، گفت: وقتی ۳۵ درصد اشتغال صنعتی یزد را مهاجرین تشکیل می دهند، باید هزینه های مرتبط با این افراد هم از طرف کشور و یا استان های مهاجر فرست تامین شود.
کلانتر گفت: در مباحث بودجه ای باید به این موضوع توجه کرد که استان یزد بار استان های دیگر در حوزه های مختلف از جمله اشتغال را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: الان خیلی از افراد به این نتیجه رسیدند که نسبت به اینکه بخواهند دست به تولید بزنند اگر کارخانه خود را تعطیل کنند و مواد اولیه را برای سال آینده نگاه دارند سود بیشتری می کنند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات تولید کنندگان گفت: مسئولان باید برای تامین مواد اولیه تولیدکنندگان و صنعت گران بیش از پیش برنامه ریزی و تلاش داشته باشند.

48

کد خبر 1443557

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =