الزام در رتبه‌بندی و بسته‌بندی بهداشتی تخم‌مرغ

مدیر کل دامپزشکی استان البرز از یکی از اصلی ترین پایانه‌های عرضه تخم مرغ استان البرز مربوط به شرکت تعاونی مرغداران مرکز بازدید کرد.

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «غلامرضا توکلی» اظهار داشت: اجرای طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ در استان البرز در حال اجرا است و عرضه تخم مرغ باید به‌صورت بسته‌بندی صورت پذیرد.

 وی همچنین بر رتبه‌بندی تخم مرغ‌ها به‌صورت تخم‌مرغ ممتاز یا رتبه «A» و تخم‌مرغ معمولی یا رتبه «B» تاکید کرد.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز افزود: با توجه به اینکه تخم‌مرغ‌های بسته بندی شده توسط مسئولین فنی کنترل شده و  این مراکز مجهز به دستگاه کندلینگ هستند، این محصولات عاری از عیب و ایراد هستند.

وی با اشاره به اینکه از دیگر الزامات طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ این است که تخم‌مرغ‌ها در مراکز عرضه در یخچال و در دمای ۱ – ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود، توضیح داد: این مورد به همراه الزام رتبه‌بندی و بسته‌بندی تخم‌مرغ در سطح تمامی واحدهای عرضه‌کننده ازجمله فروشگاه‌های بزرگ و کوچک، خواربارفروشی‌ها، سوپرمارکت‌ها، بقالی‌ها و غیره اجرایی می‌شود و در فاز اول این طرح تمرکز بر روی فروشگاه‌های بزرگ است ولی نظارت بر تمامی مراکز عرضه اعمال می شود.

توکلی عنوان کرد: یخچال نگهداری تخم‌مرغ در فروشگاه‌ها باید از دیگر فرآورده‌های خوراکی، دامی و غیره جدا باشد.

لازم به ذکراست  فاز نخست طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ ازجمله نگهداری آن در درون یخچال از ابتدای تیرماه امسال در سطح فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز عرضه عمده و خرد ازجمله‌ هایپرمارکت‌ها و میدان‌ها میوه و تره‌بار اجرایی شده است.

کد خبر 1445490

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین