به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : وی افزود: زعفران کشتشده در زمینهای کشاورزی به صورت کشت پیازچهای است و کشت آن از طریق بذر هنوز بومیسازی نشده است.
باقری، میانگین برداشت زعفران در هر هکتار زمین کشاورزی شهرستان بن را چهار تا پنج کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: پیشبینی میشود امسال ۱۸۰ کیلوگرم محصول زعفران از زمینهای کشاورزی این شهرستان برداشت شود.
وی یادآور شد:در برخی زمینهای کشاورزی با آب، خاک، مدیریت مزرعه و روش آبیاری بهتر میتوان محصول بیشتری از هر هکتار برداشت کرد.
باقری تصریح کرد :متاسفانه زعفران تولیدی در این شهرستان به صورت خامفروخته و از سوی دلالانی در استانهای دیگر بستهبندی و عرضه میشود که راهاندازی صنایع بستهبندی، تبدیلی و تکمیلی آن ضروری است.
با توجه به شرایط اقلیمی در چهارمحال و بختیاری، کشاورزان به سمت و سوی کشت محصولات با نیاز آبی کمتر مانند زعفران هستند.
شهرستان بن ۲۸ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این سطح ۱۰ هزار هکتار دیم و ۱۸ هزار هکتار شامل ۱۴ هزار هکتار زمین زراعی و چهار هزار هکتار زمین باغی است.
46
نظر شما