شب گذشته در پی جلوگیری نمایندگان نفتی از پرواز یکی از هواپیماهای مسافربری به علت عدم پرداخت نقدی سوخت جلسه ای اضطراری با حضور وزیر راه تشکیل و با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت نفت مقرر شده تا شش روز سوخت تحویلی به ایرلاین ها با نرخ 130 تومان محاسبه شود.

 همچنین در این نشست اضطراری که شب گذشته حدود ساعت 10 برگزار شده قرارشده طی این 6روز جلساتی با مسوولان وزارت نفت ،راه و مدیران ارشد ایرلاین ها برگزار شود و با جمع آوری نظرات مختلف به اجماع نظر در خصوص تعیین قیمت سوخت تحویلی به ایرلاین ها ونحوه پرداخت آن برسند.

این در حالی است که پیش ازاین در دی ماه سال گذشته رئیس جمهور دستور پرداخت اعتباری سوخت تحویلی به ایرلاین ها را در پی گلایه های مسوولان ایرلاین ها را صادرکرده بود که شب گذشته این قانون توسط یکی از نمایندگان شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی لغوشد.

این اتفاق که منجر به سرگردانی مسافران در فرودگاه مهرآباد شد در نهایت با تاخیر چند ساعته و کشیده شدن پای وزیر راه به این مساله حل شد.این امر در شرایطی است که هنوز مشخص نیست رئیس جمهور دستور خود را لغو کرده یا مسوولان وزارت نفت در پی کمبود منابع مالی اقدام به اینکار کرده اند و هنوز علت این اتفاق به طور کامل مشخص نشده است.اما آنچه در حال حاضر محسوس است سرگردانی مسوولان ایرلاین های مختلف است که فعلا با وعده وزیر راه بر حل این مشکل با لحاظ شدن نظرات آنها مسکوت مانده است.در این بین تنها وزارت نفت به وزیرراه برای حل این موضوع 6روز مهلت داده و باید منتظر بود و دید نیکزاد برای حل این مشکل چه راهکاری را ارائه خواهد داد./121

 

کد خبر 144883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    وزیر یا سرپرست؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین