هزینه جذب نادری؛ ۷/۵میلیارد+حداقل ۱۵۰ هزار یورو هزینه رضایت نامه

محمد نادری امروز برای اولین بار در حالی در تمرین استقلال حضور پیدا کرد که مهدی عبدیان در اینستاگرام خود تعهد نامه نادری را رونمایی کرد.

عبدیان در حالی این توافق نامه را پرداخت کرده که خلاف برخی ادعاهای مطرح شده در متمم قرارداد ۴ میلیارد نقدا به نادری داده تا او مجاب به عقد قرارداد ۷/۵میلیاردی شود. اکنون پس از معارفه رسمی بدون رضایت نامه از کورتریک تیم بلژیکی خواهان پرداخت ۶۰۰ هزار دلار شده بود و گفته بودیم به ۱۵۰ هزار یورو دریافتی هم راضی خواهند شد.

عبدیان متمم قراردادی مبنی بر تعهد بازیکن به پرداخت مبالغ رضایت نامه را منتشر کرده که دو جانبه بین بازیکن و باشگاه است در حالی که توافق نامه بدون امضای کورتریک هیچ ارزشی ندارد و دلیلی بر حل مشکل هم تلقی نمی شود.

در مجموع عبدیان‌ خبر واقعی این است که عبدیان با کورتریک به توافق رسیده و رضایت نامه ۱۵۰ هزار یورویی و شاید هم بیشتر را خودش می پردازد اما ان را به نام بازیکن رسانه ای کرده تا نگویند این همه ریخت و پاش برای بازیکن مصدوم و ذخیره چه توجیهی دارد.
* منتشر شده در کانال تلگرام نویسنده . ۱۰ آبان ۱۳۹۹

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1449863

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =