۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۵

عضو فراکسیون روحانیون مجلس: متاسفانه بعضی از سریال‌ها فرهنگ‌ ناپسندی را به جامعه منتقل می‌کنند و در گسترش فرهنگ بد‌حجابی در جامعه سهیم هستند.

زهرا تالانی:

حجاب، بی حجابی و بد حجابی، همچنان از موضوعات داغ میان کارشناسان و رسانه هاست. بسیاری بر فرهنگسازی تاکید دارند که باید در محیط های آموزشی و البته صدا و سیما ترویج شود.

اما محمد رضایی، عضو فراکسیون روحانیون مجلس نقش رسانه ملی در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب را بسیار مهم و حساس می داند و به خبر آنلاین می گوید: پوشش زنان در برنامه‌های پخش شده از سازمان صدا و سیما منطبق با ارزش‌های اسلامی نیست و رسانه ملی به عنوان نهادی فرهنگ‌ساز باید الگویی را ارائه دهد که باعث دامن زدن به موج بد حجابی در جامعه نشود.

 صدا و سیما از عوامل مهم ترویج بدحجابی

محبوبه مباشری رییس دانشگاه ‌الزهرا(س) دراین باره معتقد است: با توجه به مخاطبان بسیار و نقش الگو دهنده‌گی که صدا وسیما در سطح جامعه دارد، متاسفانه بعضی از سریال‌ها فرهنگ‌ ناپسندی را به جامعه منتقل می‌کنند و در گسترش فرهنگ بد‌حجابی در جامعه سهیم هستند.

وی به خبرآنلاین می گوید: برای تحقق عفاف و حجاب در جامعه در نخستین گام باید متولیان فرهنگی هم‌چون ‌حوزه علمیه، نمایندگان مجلس و صداو سیما، کمیته‌‌هایی را در این راستا تشکیل دهند و در این میان از نظرات و اندیشه‌های افراد متخصص با ارائه راه‌کارهای مناسب در جهت هماهنگی این نهاد‌ها بهره‌مند شوند.

به عقیده مباشری تک‌جنسی شدن دانشگاه‌ها، یک مزیت و اتفاق مثبت است: در نشست‌هایی که با روسای دانشگاه‌های مختلط (که پسرها و دخترها در آن حضور دارند) برگزار می‌شود، مسئولان این دانشگاه‌ها، نگرانی خود را در زمینه اختلاط دو جنس در محیط‌های دانشگاهی و مشکلات فرهنگی متعاقب آن اظهار می‌کنند.

وی می گوید: دانشگاه الزهرا(س) می‌تواند الگوی مناسبی در این زمینه برای دانشگا‌های دیگر باشد البته در بسیاری از کشور‌های دیگر نیز شاهد کشش دانشگاه‌ها به تک جنسی‌شدن برای دوری از مشکلات فرهنگی بسیاری که با آن دست ‌و‌ پنجه نرم می‌کنند، هستیم.

آرایش بازیگران کنترل می شود

اما مشاور امور زنان در صدا وسیما می گوید که صدا‌و‌سیما برنامه‌های ویژه‌ای در رابطه با ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارد هر چند که در گذشته نیز بر اساس سیاست‌های ذاتی خود اقدامات لازم را انجام داده است.

پروین سلیحی از تشکیل جلسات درون سازمانی در رابطه با ترویج فرهنگ عفاف و حجاب خبر می‌دهد و می‌گوید: رئیس سازمان دستور داده است که به طور جدی در شبکه‌های مختلف به ترویج فرهنگ حجاب و عفاف بپردازند. از لحاظ پوشش ظاهری مشکلی در سریال ها نداریم اما آرایش‌ها باید کنترل شود و مرز بین آرایش و گریم تفکیک شود.

وی از از کنترل دقیق تر بر پوشش و ارایش زنان در صدا سیما که از برنامه های گسترش عفاف در صدا و سیما است،خبر می دهد و می گوید: از لحاظ پوشش ظاهری مشکلی در سریال ها نداریم اما آرایش‌ها باید کنترل شود و مرز بین آرایش و گریم تفکیک شود.

به گفته سلیحی ترویج حجاب و عفاف از گذشته جزء ضوابط سازمان صدا و سیما بوده و جزء رسالت‌های ذاتی صدا و سیما به شمار می‌رفته است: در حال حاضر با توجه به طرح حجاب و عفاف صدا و سیما وظیفه پیدا کرده است که اطلاع‌رسانی بیشتری در این زمینه داشته باشد تا سلامت جامعه افزایش یابد. ترویج فرهنگ حجاب و عفاف قرار است به شکل درستی در برنامه‌های کودک و نوجوان نیز وارد شود و توجه ویژه‌ای به فرهنگ‌سازی در این زمینه انجام شود.

سلیجی در دفاع از صدا و سیما می گوید: در تولیدات گروه‌های مختلف، ترویج فرهنگ و عفاف به شکل‌های گوناگون صورت می‌گیرد مثلا در گروه سیاسی به شیوه‌ای متفاوت از گروه فیلم و سریال مسائل تبلیغ می‌شود.

وی تصریح می کند: البته همه وظایف در زمینه ترویج عفاف و حجاب بر عهده صدا و سیما نیست و برای سالم‌سازی فضای جامعه باید تک‌تک‌نهادها وارد عمل شوند و همه دستگاه‌ها مسئولیت دارند.و بیشترین مسئولیت بر عهده والدین است و والدین بایدنظارت و کنترل درستی بر وضعیت حجاب فرزندان خود داشته باشند البته رسانه ملی این رسالت را بر عهده دارد که هشدارهای لازم را به خانواده‌ها بدهد. شواهد نشان از آن دارد که خانواده‌هایی فرزندان خود را درست تربیت کرده‌اند و نظارت کافی داشته‌اند فرزندان آنها مشکلات کمتری در جامعه ایجاد کرده‌اند.

44/134

 

کد خبر 144999

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • يه دوست IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    1000%
  • بدون نام A1 ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    4 0
    پس ازدواج‌هاي دانشجويي كه هر سال بيشتر از پارسال در دانشگاه‌ها برگزار مي‌شود از اساس نادرست و اشتباه مي‌باشد. پس اساتيد نيز بايد تفكيك شوند. پس كارهاي گروهي دانشجويي نيز بايد جنسيت زدايي شوند. پس پياده روهاي خيابان نيز بايد تفكيك شوند. پس مرد حق صحبت كردن با زن را ندارد در هيج مكاني. پس پس پس .....
  • x ایسم IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    3 1
    بابا بخدا مشکل مردم بیکاری و گرانی و تورم بسیار بالاست ...میدونم نظر منو نمیزارین...ولی بخدا مشکلات اینا نیستن!!!
  • x ایسم IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    بابا بخدا مشکل مردم بیکاری و گرانی و تورم بسیار بالاست ...میدونم نظر منو نمیزارین...ولی بخدا مشکلات اینا نیستن!!!
  • بدون نام IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    در اين مملكت انواع فشار هاي اقتصادي در داخل فشار هاي سياسي فشار هاي روحي فشار هاي اجتماعي به مردم وارد مي شود!؟چرا؟مردمن رو كرديد مانند كيسه بكس كه هر كس به ان دارد از هر جهت به ان مشت مي زند
  • بدون نام IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    3 0
    كي ديگه تلويزيون نگاه ميكنه ...
  • بدون نام CA ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    بس کنین این حرفا رو ......
  • بدون نام IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    اصلا میخواهید مردها هم چادر سر کنن
  • بدون نام IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    ای بابا جدیدا گیر دادین به حجاب اینا هم نخوان گیر بدن شما هی گزارش بنویسید
  • بدون نام IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    اینها همه طرحهای شکست خورده ای هستند که دوباره امتحان می شوند .
  • رضا IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    چقدر ملت بدبختی هستیم
  • من IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    البته می شه ایران رو از شمال به جنوب پرده بکشیم مردا سمت راست باشند و زن ها سمت چپ! وقتی این فرهنگ جهانی شد کره زمین رو از وسط پرده می کشیم و ...
  • بدون نام IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    بابا توروخدا دست از سر صدا و سيما برداريد ماكه تاحالا خانم بي حجاب نديديم مگر در سريالهاي خارجي.
  • موي زبان دار IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    چرا عده اي فكر مي كنن كه حرف و اعتقاد اونها حرف و اعتقاد همه مردمه پس ما كي ميخواهيم به حق انتخاب مردممون احترام بگذاريم
  • امیر IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    به قول یک دوستی بالاخره یکجایی زن و مرد باید یاد بگیرند که به جای تیکه انداختن با هم مودبانه رفتار کنند!!و اونجا دانشگاست.روز به روز بیشتر به عقب بر میگردیم.متاسفم برای اقایون بی سواد..
  • بدون نام IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    یهو بگید زنها هم ریش وسبیل بذارن تا خیال همتون راحت شه
  • بدون نام IR ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    ای بابا این چه سوالی است؟ حجاب امری اختیاری است. حتی در برخی از کشورهای مسلمان که 90 درصد جمعیت مسلمان دارند. 50 درصد زنان حجاب رعایت نمی کنند. چه برسد که حجابشان از نوع حجاب ناقص یا همان بدحجابی باشد. در ضمن از کجا میدانید که ترویج حجاب در صدا و سیما در جهت عکس عمل نمی کند؟
  • بدون نام IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    تلویزیون جمعش کردیم فقظ رادیو گوش میدیم.برنامه های تلویزیون واقعاازار دهنده هست.
  • بدون نام IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    با این همه محدودیت دیگه بجز دانشگاه آدم کجا میتونه جفت مناسبشو پیدا کنه؟؟؟ مگه پادگانه که تک جنسیتی شه!!
  • مرتضی IR ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    فکر کنم بهتره دستور بدین همه خانم ها برای ابد در خانه بمانند زیرا ظاهرا هرچی مصیبت در این کشور و اصلا در این دنیا وجود دارد تقصیر خانم هاست حتی اگر زن ها این همه نابغه را به دنیا نیاورده بودند کی می فهمید که یک دبیرستان دخترانه با دانشگاه فرق دارد.
  • مرتضی IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 0
    فکر کنم بهتره دستور بدین همه خانم ها برای ابد در خانه بمانند زیرا ظاهرا هرچی مصیبت در این کشور و اصلا در این دنیا وجود دارد تقصیر خانم هاست حتی اگر زن ها این همه نابغه را به دنیا نیاورده بودند کی می فهمید که یک دبیرستان دخترانه با دانشگاه فرق دارد.
  • علی IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    2 1
    حجاب یک مسئله شخسی است. هر انسان بنا براعتقاداتش به این مسئله می پردازد.کسی نمی تواند در این مورد اجبار ایجاد کند.چون در صورت اجبار اجر وپاداش الهی به آن تعلق نمی گیرد.
  • بدون نام IR ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۱
    0 3
    چرا فقط به خانمها اشاره می کنید پس مردها این وسط فرشتگانی معصومن دیگه !!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین