حضور شرکت برق منطقه ای سمنان در نهمین رزمایش سراسری صنعت برق

رزمایش آماده به‌کار مولدهای برق اضطراری در سراسر کشور با دستور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان به مناسبت بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل و با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی ازمدیران شرکت توانیر و شرکت های برق منطقه ای و توزیع نیروی برق ، نهمین رزمایش آماده به‌کار مولدهای برق اضطراری در سراسر کشور با دستور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با رمز یا رسول الله برگزار شد. 
سردار جلالی در این رزمایش با بیان اینکه در برنامه بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل هر سال رزمایش آماده بکاری مولدهای برق اضطراری مراکز حساس و حیاتی کشور در سراسر کشور برگزار می‌شود، از  صنعت برق به عنوان یکی ازصنایع زیرساختی و حساس در کشور که نقش حیاتی در توسعه سایر صنایع دارد نام برد و افزود: بروز اشکال و آسیب در این صنعت می تواند زندگی مردم را دچار مشکل کند پس ما باید در هر شرایطی آمادگی کامل در برابر تهدیدات و حملات سایبری دشمن را داشته باشیم .
گفتنی ست همزمان با این رزمایش، تمامی مولدهای برق اضطراری پست های انتقال شرکت برق منطقه ای سمنان در این مانور شرکت نمودند.

48

کد مطلب 1450212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار