دو نماینده حامی دولت در نطق​های امروزشان به لزوم اعلام موضع رئیس​جمهور در خصوص ابقای مصلحی در دولت تاکید کردند.

به گزارش خبرآنلاین، محمد کرمی​راد نماینده کرمانشاه در نطق خود با بیان اینکه ملت به دلیل ولایت مداری افراد به آنها در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رای می​دهند، گفت: مردم با مشاهده کارنامه و عمل منتخبین خود در انتخاب مجدد آنها تجدید نظر خواهند نمود.

وی سپس با بیان اینکه در موضوع انتصاب و عزل وزیر اطلاعات، نظر ولی امر مسلمین شرط اصلی و اساسی است، گفت: حجت الاسلام مصلحی یکی از روحانیون مبارز و خستگی ناپذیر و تنها روحانی عضو دولت است که در دوره وزارتش اقتدار ملی کشور را به خوبی نشان داده است.

کرمی​راد تاکید کرد: باید جناب آقای مصلحی کماکان در این سنگر مهم بمانند و با نظر مثبت مقام معظم رهبری به فعالیت و مجاهدت خود ادامه دهند.

محمود احمدی​بیغش نماینده شازند هم در نطق خود با بیان اینکه صحبتی با بردار خود جناب آقای احمدی​نژاد دارم، گفت: من می دانم که شما ذوب در ولایت هستید و این را در عمل و نه در شعار ثابت کرده​اید

وی با بیان اینکه تلاش شبانه​روزی رئیس​جمهور تحت نظر مقام معظم رهبری و ولی فقیه زمان انجام شده است، ادامه داد: بنده ارادت خاصی به شما دارم. آن هم چون تلاش شما همواره مورد تایید رهبری انقلاب بوده است. همه چیز برای ما مقام معظم رهبری است و لاغیر. از این رو از شما می​خواهیم که نگذارید برخی با تبلیغات دشمن پسند، اعلام کنند که شما سرباز ولایت نیستید.

این نماینده اصولگرای مچلس افزود: کسانی که سال​ها خون به دل رهبر کرده​اند و در فتنه​های اخیر سخنان ایشان را نقض می​کردند، امروز ولایت مدار دو آتشه شده و علیه تو سخن چینی می​کنند. غافل از اینکه احمدی​نژاد هرچه دارد از ولایت مداریش است.

گفتنی است حمید رسایی نمیانده تهران نیز در تذکری در پایان جلسه امروز با اشاره به خبر منتشره در یکی از سایت​ها مبنی بر اینکه احمدی​نژاد پس از گفت​وگو با رهبری انقلاب اعلام کرده است که مصلحی را وزیر نمی​داند، گفت: این خبر کذب محض است و از ساعت 12 شب گذشته من به دنبال برخورد با این خبر کذب بوده​ام که نهاد ریاست جمهوری و قوه قضاییه باید با ان برخورد کنند.

وی ادامه داد: علی​رغم اختللاف نظر رئیس​جمهور در این زمینه با نظر رهبری انقلاب، نظر رهبری مطاع است. بویژه با توجه به تاکید و مکتوبه مقام معظم رهبری به رئیس​جمهور و وزیر اطلاعات که در آن تاکید شده ایشان با قوت و قدرت به کار خود ادامه دهد و دشمن را ناامید کنند.

این نماینده تهران افزود: جریان فتنه که برای همیشه از تاریخ سیاسی ما حذف شد، بداند که ما مشروعیتمان را در تبعیت از ولایت فقیه می​دانیم و مردم پشتوانه مسئولینی هستند که با تمام قدرت پشت ولایت فقیه باشند.

/111

کد خبر 145022

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین