رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران از دولت خواست درخصوص نحوه تخصیص سهم تولید از هدفمندی یارانه ها در سه ماه آخر سال گذشته ،گزارش شفافی ارائه کند.

محمد نهاوندیان در میزگرد تخصصی نقد و بررسی اثرات اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و تاثیر آن بر نظام تولید افزود: باید مسائل بنگاه های اقتصادی واقع بینانه دیده شود و فرصت لازم برای تغییر فنآوری ها داشته باشند.

وی درباره تغییر قیمت حامل های انرژی گفت: اگر قبل از تعیین این قیمت ها نظرهای کارشناسان و برخی مشاوره ها دریافت شود ، نیازی به تغییر تصمیم ها نخواهیم داشت اما قیمت های چندگانه مانند گازوئیل و بنزین ممکن است انحراف منابع و رانت ایجاد کند.

نهاوندیان گفت: هر میزان که در اجرای هدفمندکردن یارانه ها جلو می رویم باید سهم بخش تولید افزایش یابد و این در حالی است که در کمیسیون تلفیق مجلس شاهد بودیم پیشنهادهایی برای کاهش سهم تولید مطرح می شد.

بنابرقانون هدفمند کردن یارانه ها باید 30 درصد از منابع حاصل از این طرح به بخش تولید اختصاص یابد.

روسای برخی از کمیسیون های اتاق ایران گزارش هایی در خصوص تاثیر هدفمندی بر فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی ارائه و از اختصاص نیافتن سهم بخش تولید در ماههای گذشته انتقاد کرده اند.

 /32

کد خبر 145191

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین