مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

واحد مرکزی خبر نوشت:

رسانه های استرالیا روز پنج شنبه اعلام کردند پناهجویان مقیم بازداشتگاه ویلاوود در سیدنی چند ساختمان این مرکز را به آتش کشیدند. پناهجویان که شورش کرده اند به آتش نشانها اجازه نمی دهند وارد این بازداشتگاه شوند.

آتش نشانان نیز هم اکنون در تلاش هستند تا آتش سوزی در سه ساختمان عمده ای را که در این مرکز به آتش کشیده شده است از بیرون خاموش کنند.

بازداشتگاه ویلاوود در جنوب غربی شهر سیدنی قرار گرفته است. به گـزارش خبرگـزاری شینهوا از سیدنی به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس استرالیا، کریست جرگیت فرمانده آتش نشانان در این باره گفت این آتش سوزی شبیه حوادثی است که در زندانها رخ می دهد.

ما نمی خواهیم جان آتش نشانها را به مخاطره بیاندازیم. اعتراضات در این اردوگاه پناهندگان صبح روز چهارشنبه و زمانی آغاز شد که سیزده تن از پناهجویان در اعتراض به پذیرفته نشدن تقاضای پناهجویی شان، از سقف ساختمانهای این مرکز بالا رفتند.

این افراد بین سیزده تا بیست ماه در این بازداشتگاه به سر برده اند. این در حالی است که یک مقام اداره مهاجرت استرالیا در این باره گفت این اداره، پرونده بازداشتگاه ویلاوود و وظیفه تامین امنیت کارکنان و پناهجویان را در اختیار نیروهای پلیس منطقه قرار داده است.

/56

 

کد خبر 145269

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین