یک کشته و ۲ زخمی حاصل واژگونی اتوبوس در "چهارمحال و بختیاری"

رئیس پلیس راه استان گفت: واژگونی اتوبوس در محور لردگان به ایذه یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سیدغلامعلی نوربخش" اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره واژگونی در ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز در محور لردگان به ایذه و در محدوده شهر منج، بلافاصله مأموران پلیس راه به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی مأموران مشخص شد که در این حادثه یک اتوبوس از مسیر خارج و پس از برخورد با ترانشه کوه واژگون شده است.
این مقام انتظامی بیان داشت: در این حادثه یکی از سرنشینان اتوبوس متاسفانه بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخته و ۲ سرنشین دیگر مجروح و بلافاصله توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس پلیس راه استان خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس راه علت این سانحه را تخطی از سرعت مطمئنه از سوی راننده اتوبوس و همچنین لغزندگی جاده ناشی از بارندگی اعلام کرده اند.

46

کد خبر 1454261

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =