اولاند به مکرون: خوبید؟ زیاد که سخت نمی‌گذرد؟

فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری پیشین فرانسه در مواجهه کوتاهی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری کنونی از او حالش را با توجه به بحران‌های موجود کرونا و تروریسم، پرسید.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از یویونیوز، فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری پیشین فرانسه در مواجهه کوتاهی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری کنونی از او حالش را با توجه به بحران‌های موجود کرونا و تروریسم، پرسید.

در مراسمی که روز چهارشنبه به مناسبت ۱۱ نوامبر (۲۱ آبان)، روز یادبود سربازان فرانسوی کشته شده در جنگ جهانی اول در خیابان شانزه لیزه پاریس برگزار شد، امانوئل مکرون با رؤسای جمهوری پیشین کشور، فرانسوا اولاند و نیکولا سرکوزی که در مراسم حضور داشتند، سلام و احوالپرسی مختصری کرد.

اولاند به مکرون گفت: «سلام آقای رئیس جمهور، خوبید؟ زیاد که سخت نمی‌گذرد این روزها؟»

مکرون پاسخ داد: «چرا!» و بعد ادامه داد: از این که تشریف آوردید سپاسگزارم، بعدا درباره‌اش صحبت می‌کنیم.»

311311

کد خبر 1454691

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جواد US ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
    0 0
    تعهد،تشخص،شایسته سالاری صرف، وقار،متانت به دور از هر گونه پوپولیسم ..این است توفیر حاکمان الیت با منسوبان کوتوله!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین