۰ نفر
۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴
اسرائیل توافق با بحرین را تصویب کرد

ایسنا نوشت: کابینه رژیم صهیونیستی توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین را تصویب کرد.

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، پس از تصویب توافقنامه عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و بحرین توسط کنست، کابینه دولت این رژیم نیز این توافقنامه را به اتفاق آرا تصویب کرد.

در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ابتدای جلسه کابینه دولت خود و پیش از رأی گیری برای تصویب توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین اظهار کرد: برقراری روابط مسالمت‌آمیز و عادی سازی روابط با بحرین و امارات و همچنین سودان "دستاورد بزرگی" برای دولت به شمار می‌رود.

وی افزود: این دستاورد نتیجه تلاش‌های مداومی است که دولت طی سالهای گذشته برای گسترش دایره "صلح و تحقق صلح واقعی و صلح در مقابل صلح" بوده است.

نتانیاهو در ادامه از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین و تمامی کسانی که به طور علنی و پنهانی از چنین اقداماتی حمایت کردند، تشکر و قدردانی کرد

310 310

کد خبر 1456011

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین